menuclose

Vaak plaats ik de foto’s van een newborn fotoshoot anoniem, maar dit keer mag ik jullie de naam van dit schattig pasgeboren jongetje mededelen.

Maak kennis met Yuvin. De newborn fotoshoot van Yuvin heb ik een beetje ‘last-minute” moeten inplannen en gelukkig was dat wel gelukt. Het is natuurlijk wel handiger als je een reservering tijdens de zwangerschaps nog maakt, dan kan ik daar rekening mee houden. Maar goed, dat lukt niet altijd en dan is het afwachten of er nog op een hele korte termijn plek is. Dit keer was het dus gelukt.

De newborn fotoshoot van Yuvin ging heel goed. Hij was al gevoed en al aan het slapen toen ik binnen kwam. Ik heb alles zo snel mogelijk uitgepakt. De beanbag opgemaakt met de licht blauwe achtergrond, wraps en hulp kussentjes klaar gelegd. Camera ingesteld, marco objectief klaar gelegd (deze gebruik ik voor het maken van de detail fotos’s), handen gewassen en Yuvin ingewikkeld in een mooie wrap. Wraps zijn eigenlijk soort doeken waar je een baby mee kan inbakeren. Ik begin vaak met deze optie, zodat baby’s nog sneller in een diepere slaap vallen. Want hoe beter een baby slaapt, hoe makkelijker ik door de poses heen kan.

Yuvin vond het allemaal wel prima en sliep overal lekker doorheen.

Hij was hier al 4 weken oud, maar nog zo klein. En kijk naar zijn prachtige haren en lange wimpers! Te schattig gewoon!

De ouders hebben een mooie boek besteld, deze wordt binnenkort geleverd.

Ze zullen met veel plezier nog naar de beelden terug kijken en genieten van deze pasgeboren baby fotoshoot.

Newborn fotoshoot van Yuvin
newborn fotoshoot aan huis in hoofddorp
baby fotoshoot aan huis
newborn fotografie aan huis
detail fotos van een newborn fotoshoot
geposeerde newborn fotoshoot aan huis
newborn foto's van pasgeboren baby
new born fotosessie baby hoofddorp
babyfotoshoot aan huis

Vond jij de newborn fotoshoot van Yuvin mooi? En wil je zelf ook zo’n newborn fotoshoot van je pasgeboren zoontje?

Neem dan snel contact met mij op!

Volg mij op instagram