menuclose

Wil jij een newborn fotoshoot bij jou thuis? Dat is niet alleen super handig, maar ook fijn voor jou. Je kan gewoon lekker thuis blijven en alles is bij de hand. Sinds ik mijn studio gesloten heb, hoor ik vaak van klanten dat ze het ontzettend fijn vinden dat ik aan huis kom. Dat ze ook specifiek op zoek waren naar een newborn fotograaf die newborn fotoshoots aan huis doet.

Wanneer jullie een geposeerde newborn fotoshoot boeken, gaan we van te voren een hoop dingetjes bespreken. Denk hierbij aan welke foto’s gemaakt moeten worden en welke kleuren jullie mooi vinden.

Tijdens de newborn fotoshoot is rust, comfort en veiligheid heel belangrijk. Ik ga uiterst professioneel te werk en neem voldoende tijd om jullie baby met veel geduld en liefde te behandelen.

Tijdens de newborn fotoshoot maak ik verschillende soort foto’s. Details en gezinsfoto’s zijn ook in de fotoshoot ingegrepen.

Het is toch super gaaf dat zo’n newborn fotoshoot bij jou thuis kan en dat je dan zulke toffe foto’s als herinnering hebt aan deze prachtige periode.

newborn fotoshoot bij jou thuis
newborn fotodetails wimpers
newborn fotoshoot zaandam
newborn fotoshoot aan huis
baby fotografie zaandam
newborn fotoshoot hoofddorp
newborn baby fotografie hoofddorp
pasgeboren baby fotoshoot nieuw-vennep

Vind jij deze foto’s mooi?

En wil jij ook zulke professionele foto’s van je pasgeboren baby hebben? Bekijk dan hier mijn tarieven of neem gelijk contact met mij op.

Volg mij op instagram