menuclose
life-style newborn fotografie

Liefdevolle momenten tijdens life-style newbornfotografie

Leuk dat je ook hier even kijkt! Wat is life-style newborn fotografie? En waarom zou je een babyreportage aan huis willen?

Lifestyle newbornshoot is een fotoshoot bij jullie thuis. Het gaat anders dan geposeerd newborn fotoshoot. Wat precies?

Ten eerste heeft jullie baby eigen kleertjes aan. Bij geposeerde newborn fotoshoot wordt de baby in wikkeldoeken gefotografeerd op een egale achtergrond. Bij life-style newborn fotoshoot dus niet. Jullie baby heeft zijn eigen kleertjes aan en jullie houden de baby over het algemeen vast.

Ten tweede worden er veel gezinsfoto’s gemaakt. Vaak loop ik een rondje door het huis en maken we in verschillende kamers foto’s, bijvoorbeeld: woonkamer, de babykamer en eventueel op jullie slaapkamer. De foto’s zullen voornamelijk zijn “zo als het is”. Geen geposeerd gedoe, maar lekker knuffelen met jullie zoon of dochter. Samen genieten van het moment. Als er nog een oudere broer of zus er is, dan is het super leuk om ze erbij te betrekken! Natuurlijk maak ik ook foto’s van jullie pasgeboren kindje alleen. En uiteraard ook nog wat leuke detailfoto’s.

Waarom is deze fotoshoot zo anders? Omdat hier om het moment zelf gaat. Er wordt niets in scene gezet, maar juist vast gelegd zoals het is. Niet iedereen houdt van geposeerde babyfoto’s. Dan is dit een geweldige oplossing als je wel een babyreportage aan huis wil, maar niet te veel gedoe erom heen wil.

Nog een voordeel is dat deze life-style newborn fotoshoot iets later ingepland kan worden. Vanaf het moment dat jullie baby al 3 weken is, kan zo’n shoot ingepland worden. Jullie baby heeft dan al goede een ritme en jullie zijn dan al een beetje gewend aan de nieuwe omstandigheden in huis. Dat geeft ook wat rust en meer tijd om geweldige foto’s te laten maken van jullie nieuwe gezin.

Spreekt jou life-style newborn fotografie aan? Leuk! Ik kom graag bij je langs met mijn camera. Voor meer informatie omtrent de shoot kunnen jullie hier terecht.

Tot snel!

Volg mij op instagram