menuclose

Zwangerschapsfotoshoot in de herfst is altijd kleurrijk en zo gaaf om te doen. Persoonlijk houd ik van kleuren in de foto’s en dan is dit het mooiste moeten van het jaar om daarmee creatief te worden.

Natuurlijk is ieder jaar herfst anders, soms komt een storm en zijn alle mooi bladeren van de bomen snel weg. Daarbij is het natuurlijk duizend maal leuker om foto’s met zonnetje te maken.

Dit super leuk stel had op een hele korte termijn contact met mij opgenomen voor een zwangerschapsfotoshoot. Ten eerste was de zwangerschap al bijna 40 weken en het weer was een aantal dagen ronduit slecht. Gelukkig was het tegen het weekend het weer rustig geworden en hebben we toch nog een super leuk zwangerschapsfotoshoot met de mooie herfstkleuren kunnen maken.

Deze locatie is inmiddels een van mijn favoriete plekken geworden. Het een klein wandel gebied met leuke kronkel paadjes en bankjes. Wat mij betreft ga ik hier vaker foto’s maken. Dus niet alleen voor zwangerschapsfotoshoot, maar ook voor gezinsfotoshoot zou ik graag weer terug willen komen.

En als jullie nou denken: Oh dit is ziet er ingewikkeld uit. Ik kan niet poseren. Nou dan kan ik jullie verzekeren dat het helemaal niet ingewikkeld is. Poseren is bij mij een hele kleine toevoeging aan de wandeling die je samen met je partner maakt. Tijdens de zwangerschapsfotoshoot geef ik aanwijzingen en laat het moment ook vaak gebeuren. Wees niet bang dat je “dit niet kan”, want hier is niets geforceerd. Voor mij is het belangrijk, dat je jezelf kan zijn en naar je zin hebt.

Gewoon zoals jullie zijn. Dat zijn de mooiste momenten van het leven.

zwangerschapsfotoshoot in de herfst is altijd kleurrijk
zwangerschapsfotografie op locatie in Hoofddorp
baby op komst
zwangerschapsfotoshoot Hoofddorp en Nieuw-Vennep
zwangerschapsfotoshoot in de herfst
zwangerschapsfotoshoot in de herfst
fotoshoot zwangerschap op locatie in Hoofddorp

Wil jij ook zo’n super leuke zwangerschapsfotoshoot in de herfst, in de winter, in de lente of in de zomer? Neem dan op tijd contact met mij op.

Vaak is tussen 30 en 36 weken van de zwangerschap een goede moment om deze foto’s te laten maken.

Volg mij op instagram