Investering en werkwijze Newborn fotografie

Voor de fotoshoot

Waarom is het handig om een reservering al tijdens de zwangerschap te maken? Veelal omdat we dan rustig met elkaar jullie wensen kunnen bespreken. Na het invullen van het boekingsformulier is jullie reservering compleet en zo zijn jullie verzekerd van een plek in de studio. Na de geboorte van jullie baby, wordt in overleg met jullie een afspraak gemaakt.

Tijdens de fotoshoot

Omdat de veiligheid van jullie baby voorop staat, bepaalt de baby de flow en werkwijze van shoot. Door veel te observeren kan ik makkelijk beslissen welke poses uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor kan de newborn fotoshoot zomaar 2 tot 3 uur duren. Soms wordt de baby ook nog extra gevoed, ook dit maakt de fotoshoot langer dan normaal. De newbornfotostudio is geheel ingericht op pasgeboren baby en is van alle gemakken voorzien. Ouders kunnen even ontspannen en van de fotoshoot genieten.

Willen jullie weten hoe de studio van binnen eruit ziet? Bekijk dit dan hier

De collectie van de accessoires is een resultaat van jaren lang zoeken en regelmatig aanvullen. Deze newborn props zijn speciaal voor pasgeboren baby gemaakt zijn. Alle spullen die worden gebruikt zijn van fijne kwaliteit en lekker zacht. Ook de kleuren combinaties zijn op elkaar afgestemd. Op deze manier kunnen we jullie huis kleuren in de beelden terug laten komen.

Na de fotoshoot

De beelden worden zorgvuldig gesorteerd, nabewerkt en klaar gezet voor onze tweede afspraak. Deze is meestal 2-3 weken na de fotoshoot. Tijdens deze presentatie krijgen jullie ongeveer 20-25 beelden te zien. Jullie kunnen dan de gewenste beelden uitzoeken.

Menu