Investering en werkwijze Newbornfotografie

 

Newbornfotografie “voor de newborn fotoshoot”

Waarom is het handiger om al tijdens de zwangerschap een reservering te maken? Vaak heeft dit te maken met het inplannen van de newborn fotoshoot. Omdat de newborn fotoshoot al in de eerste weken na de bevalling gebeurd is het praktischer om jullie wensen voor de bevalling vast te leggen. Na het invullen van het boekingsformulier is jullie reservering compleet. Wanneer jullie kleintje geboren is kunnen we snel een afspraak maken.

“tijdens de newborn fotoshoot”

Newborn fotografie is ook veiligheid van jullie baby. Omdat de veiligheid bij mij voorop staat, bepaalt jullie baby de flow en mijn werkwijze. Doordat ik veel observeer, tijdens de newborn fotoshoot, kan ik makkelijk zien welke poses jullie baby aan kan. Hierdoor kan de newborn fotoshoot zomaar 2 tot 3 uur duren.

Soms wordt de baby extra gevoed, deze tijd is in de newborn fotoshoot ingegrepen. De newborn fotostudio is geheel ingericht op pasgeboren baby’s. Jullie kunnen even ontspannen en van de newborn fotoshoot genieten.

Zijn jullie benieuwd naar hoe de newborn studio van binnen eruit ziet? Bekijk hier wat beelden

Mijn prachtige collectie van de newborn accessoires is voor jullie beschikbaar. Alle spulletjes zijn speciaal voor pasgeboren baby’s gemaakt. Zo kunnen jullie iets uitzoeken, wat bij jullie stijl past.

“na de newborn fotoshoot”

De beelden worden zorgvuldig gesorteerd, nabewerkt en klaar gezet voor onze tweede afspraak. We gaan elkaar na ongeveer 2-3 weken weer zien. Tijdens deze presentatie krijgen jullie ongeveer 30 beelden te zien. Jullie kunnen dan de gewenste fotoproducten uitzoeken.

Menu