Werkwijze Newbornfotografie

Waarom is het handig om nog tijdens de zwangerschap een reservering te maken voor een newborn fotoshoot? Omdat newbornfotografie wat planning met zich mee brengt. Jullie pasgeboren kindje wordt in de eerste twee weken na de bevalling gefotografeerd. Het is daarom praktischer om jullie wensen nog voor de bevalling te bespreken. Op deze manier weet ik ruim van te voren wat ik mee kan nemen naar de newborn fotoshoot.

Voor jullie gemak, kom ik graag bij jullie thuis. Ik neem dan alle nodige spullen mee en ga deze bij mijn binnenkomst opzetten. Enige wat ik nodig heb is een plek bij het raam en een voorverwarmde woonkamer.

Tijdens de newborn fotoshoot

Bij newborn fotografie staat veiligheid van jullie baby voorop. Door veel te observeren kan ik makkelijk inschatten welke poses we kunnen gaan doen. Dit betekent dat we wellicht niet alle poses zullen uitvoeren, maar dat is voor mij geen enkel probleem. Ik zal nog steeds prachtige beelden van jullie kleintje maken. Omdat het val belang is dat de baby slaapt, kan de newbornshoot zomaar 2 tot 3 uur duren. Soms wordt de baby extra gevoed, deze tijd is in de newborn fotoshoot ingegrepen.

Wat ik neem ik mee? Mijn prachtige collectie van de newborn accessoires. Alle spulletjes zijn speciaal voor pasgeboren baby’s gemaakt. Ik neem de afgesproken kleuren en kleurtinten mee. Alle spullen zijn zacht en voelen prettig aan.

Na de fotoshoot

De beelden worden zorgvuldig gesorteerd, nabewerkt en klaar gezet voor onze tweede afspraak. Ik kom dan graag weer bij jullie om deze te laten zien. Dit is vaak na 2-3 weken. Jullie krijgen de selectie met 35 beelden te zien en kunnen dan ter plekke jullie wensen door geven. Ik laat graag mijn fotoproducten zien en geef graag passend advies. Op deze manier krijgen jullie een prachtig eindproduct en kunnen jullie nog jaren van de foto’s genieten.

Menu