Spontane gezinsfotografie op locatie naar keuze

Iedereen heeft tegenwoordig een camera en iedereen maakt ontzettend veel foto’s. Maar er moet altijd één iemand achter de camera staan. Dat is op zich niet erg, maar het gevolg ervan is dat jullie altijd iemand uit het gezin op de foto missen. Het zou toch veel leuker zijn wanneer jullie spontane foto’s van jullie gezin hebben, waar iedereen op staat. Onze kinderen zullen groot worden en wanneer ze terug zullen kijken op deze beelden zullen ze zien hoe jong we ook alweer waren. Het is voor hun een blijvende en tastbare herinnering aan vroeger, welke wellicht al enigszins vervaagd is in hun hoofd. Het is natuurijk erg jammer als papa of mama in het beeld afwezig zijn.

Dus twijfel niet, maak een uurtje vrij in je agenda en geniet van je gezin. Zo’n fotoshoot zie ik meer als quality-time samen. Jullie kunnen dan gewoon lekker gaan stoeien, een beetje gek doen en vooral vergeten dat ik er ben. Want alleen dan komen de meest spontane momenten welke jullie zullen koesteren.

Omdat ik van mening ben dat kinderen zich het prettigst buiten voelen, fotografeer ik gezinnen uitsluitend op locatie.

Als gezinsfotograaf heb ik genoeg ervaring om jullie spontane momenten te bezorgen. Maar wellicht is dit helemaal niet nodig, wellicht hebben jullie zelf ook een tof idee welke we samen kunnen gaan uitvoeren.

Waar is de fotoshoot?

De fotoshoot is buiten, op een locatie naar eigen keuze.

Wat trek ik aan?

Voor de kledingkeuze is het fijn om iets aan te trekken wat makkelijk zit. De kleuren dienen op elkaar afgestemd te worden, zodat er een harmonie binnen foto’s ontstaat. Misschien weten jullie dit al, maar kleding accessoires geven altijd een leuk effect op de foto. Bovendien is het iets wat bij jullie past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: een leuke hoed of een haarband. Wat dachten jullie van een sjaal of een stoere muts / hoed?

Hoe laat kunnen we het beste een gezinsfotoshoot gaan doen?

Kijk hierbij goed naar de leeftijd van jullie kinderen en houd dan rekening mee met bijvoorbeeld een middagslaapje. Zijn jullie kinderen groot genoeg, dan gaat mijn voorkeur uit naar de ochtendzon of de avondzon. Wanneer het bewolkt is, dan kan de fotoshoot gewoon in de middag ingepland worden. De weekenden worden vaak ruim van te voren al gereserveerd.

Wat zijn de prijzen?

Bekijk op deze pagina de uitgebreide omschrijving van de werkwijzen en de bijbehorende pakketprijzen

Menu