menuclose

Gezinsfotoshoot en kinderfotoshoot

Gezinsfotoshoot

Waarom is een gezinsfotoshoot zo leuk om te doen? Iedereen heeft tegenwoordig een camera en iedereen maakt ontzettend veel foto’s. Maar er moet altijd één iemand achter de camera staan. Dat is op zich niet erg, maar het gevolg ervan, is dat jullie nooit met z’n allen erop staan. Daar om is een gezinsfotoshoot zo leuk om te doen!

Onze kinderen zullen groot worden en wanneer ze terug zullen kijken op deze beelden zullen ze zien hoe jong we ook alweer waren en hoeveel liefde we voor ze in ons dragen. Het is voor hun een blijvende en tastbare herinnering aan vroeger, welke wellicht al enigszins vervaagd is in hun hoofd.

Tijdens een gezinsfotoshoot of een kinderfotoshoot zullen we een wandeling gaan maken. Zo’n fotoshoot is een uurtje samen zijn en lekker spelen. Jullie kunnen dan gewoon lekker gaan stoeien, een beetje gek doen en vooral vergeten dat ik er ben. Want alleen dan komen de meest spontane momenten welke jullie zo koesteren.

Alle fotoshoots zijn uitsluitend op locatie naar keuze en op een afgesproken tijdstip.

Als gezinsfotograaf heb ik genoeg ervaring om jullie spontane momenten te bezorgen. Maar wellicht is dit helemaal niet nodig, wellicht hebben jullie zelf ook een tof idee welke we samen kunnen gaan uitvoeren.

Graag geef ik ook nog wat kledingadvies. Dit is om te voorkomen dat een iemand met een rode broek op alle foto’s op valt 😉

Probeer de kleuren daarom op elkaar af te stemmen, zodat er een harmonie binnen foto’s ontstaat.

Misschien weten jullie dit al, maar kleding accessoires geven altijd een leuk effect op de foto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: een leuke hoed, een haarband, een sjaal of een stoere vest.

En na de fotoshoot maak ik graag een mooie boek als aandenken aan deze leuke tijd voor jullie.

Ben je enthousiast en wil je graag ook een toffe gezinsfotoshoot of gewoon enkel van jullie kids? Neem dan contact met mij op en ik leg jullie alle opties uit.

Volg mij op instagram