menuclose

Zwangerschapsfotografie op locatie naar keuze

Niets is mooier dan de periode wanneer jullie kindje nog lekker veilig bij mama in d’r buik is. Ook dit is een bijzonder moment in je leven en een stralende mama mag best op de foto.

Natuurlijk zijn je partner en eventueel jullie kinderen ook welkom op de shoot. We zullen dan samen op stap gaan en op de mooiste plekken de leukste foto’s maken.

Foto’s buiten laten maken geeft een speciale effect aan je fotoshoot, zeker als de zon schijnt. Doordat je buiten bent heb je meer bewegingsruimte. Wanneer je specifieke ideeën hebt, zoals bijvoorbeeld een fotoshoot op het strand met de ondergaande zon. Of wanneer jullie in de winter zijn uitgerekend en dan ook nog naar buiten durven te gaan, dat maakt het natuurlijk weer uniek. Bij Lera fotografie zijn al jullie wensen bespreekbaar.

Wanneer kun je het beste een zwangerschapsfotoshoot laten doen? Het is beter om ergens tussen week 30 en 36 van de zwangerschap de fotoshot in te plannen. Je bent dan namelijk nog goed mobiel en je buikje heeft dan wel al een mooie vorm gekregen. Natuurlijk kan het ook eerder of later gedaan worden. Maar houd er rekening mee, dat het na 37 weken al best zwaar wordt om bijvoorbeeld veel te lopen.

Hieronder zien jullie foto’s van zwangerschapsfotografie, allemaal in de buitenlucht gemaakt.

Wat is inbegrepen bij de fotoshoot?

zwangerschapsfotografie
  • vooraf informatie over de fotoshoot
  • 45 min opnametijd op locatie naar keuze
  • selectie en bewerking van de beelden
  • online galerij met 50 foto’s om uit te kiezen
  • reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf postcode 2152
  • exclusief parkeerkosten

En na de fotoshoot maak ik graag een mooie boek als aandenken aan deze leuke tijd.

Vergeet je ook niet even naar mijn newborn foto’s te kijken? Want dat wil je natuurlijk ook niet missen. Jullie kleintje mag ook gefotografeerd worden en ook dat doe ik met veel liefde en plezier.

Volg mij op instagram