Willen jullie graag spontane foto’s van jullie kinderen? Dan is kinderfotografie op locatie precies wat bij jullie past!

Een fotoshoot voor kinderen

Als kinderfotograaf heb ik ruime ervaring in het fotograferen van baby’s en kinderen. Omdat elk kind uniek en bijzonder is krijgen jullie ook die prachtige beelden, die alleen bij jullie kindje passen. Kinderen zijn nog zo puur en zo onbegrensd, dit maakt hun glimlach ook echt. Ook wanneer een kindje geen zin heeft in de fotoshoot, zullen er nog gegarandeerd prachtige foto’s komen, want ook een serieuze blik is net zo mooi en gaaf als een lachende blik.

Wat ik belangrijk vind tijdens de kinder fotoshoot, is dat er rust en ontspanning is. Wanneer de sfeer goed is en uw kind is op zijn gemak, kan ik spontane beelden maken.

Wat maakt dit anders en leuker dan in de studio? Ten eerste omdat we met z’n allen een wandeling gaan maken. De locatie mogen jullie natuurlijk zelf uitzoeken. Misschien hebben jullie een eigen vertrouwde wandelgebied of wellicht willen jullie juist iets nieuws ontdekken? Wanneer jullie zelf geen leuke plek weten te verzinnen, dan zal ik jullie hierbij helpen. Er zijn talloze fantastische locaties voor een fotosessie.

Ten tweede gaan we tijdens deze wandeling ook nog eens spelletjes doen. Want spelletjes spelen vinden kinderen altijd leuk. Op deze manier zullen ze gauw vergeten dat we aan het fotograferen zijn. Dit allemaal geeft mij dan weer de vrijheid om unieke en tijdloze foto’s te voor jullie maken.

Wat voor kleding trek je aan naar de fotoshoot?

In ieder geval iets wat zo en zo lekker zit. Afhankelijk van de locatie en het seizoen, zijn kleuren voor de kleding ook heel belangrijk. Zo kan een kleding keuze een foto maken of een foto breken.

Op het strand zijn bijvoorbeeld witte, blauwe kleuren heel mooi. Ook kleding met pasteltinten werkt altijd prachtig. Wanneer de kinderfotoshoot in het bos gaat plaatsvinden, waar veel groen is, dan zijn kleuren zoals geel en blauw heel leuk. Na jullie reservering zullen jullie toch nog wat tips voor een goede kleding keuze van mij ontvangen.

Misschien weten jullie dit al, maar kleding accessoires geven altijd een leuk effect in een foto. Wat zijn dan leuke accessoires? Nou denk hierbij aan bijvoorbeeld: een leuke hoedje of een muts. Ook voor meisjes die van bloemetjes houden, zijn leuke haarspeldjes of haarbandjes weer ontzettend gaaf. En wat dachten jullie van een sjaal of een leuke vest? Jullie kunnen ook een extra setje kleding mee nemen naar de fotshoot, zodat we dan wat variatie kunnen creëren.

Willen jullie een thema fotoshoot?

Overigens kan het ook leuk zijn om bijvoorbeeld een thema aan de fotoshoot te koppelen. Het hoeft niet zo heel erg ingewikkeld te zijn. Wanneer we op het strand zijn dan is vliegeren of zandkastelen bouwen heel leuk. In een park zouden wij dan ook bellen kunnen blazen of balletje trappen. We kunnen ook ergens een plekje zoeken waar een toffe krijttekening gemaakt kan worden. Op een natte dag, want ook regen komt vaak voor, zijn zijn stoere regenlaarzen en een paraplu weer heel leuk. Dan kunnen we lekker in de plassen stampen.

Wat zijn de prijzen?

Bekijk op deze pagina de UITGEBREIDE OMSCHRIJVING VAN DE WERKWIJZEN EN DE BIJBEHORENDE PAKKETPRIJZEN

Zo’n kinderfotoshoot is een leuke manier van fotograferen van kinderen!

Menu