menuclose

Willen jullie graag een spontane kinderfotoshoot?

kinderfotoshoot

Dan is kinderfotoshoot op locatie precies wat jullie zoeken!

Als kinderfotograaf heb ik ruime ervaring in het fotograferen van kinderen en baby’s. Omdat elk kind uniek en bijzonder is krijgen jullie ook die prachtige beelden, die alleen bij jullie kind(eren) passen. Kinderen zijn zo puur en zo onbegrensd, dit maakt hun glimlach ook oprecht. Zelfswanneer een kindje geen zin heeft in de fotoshoot, zullen er nog gegarandeerd prachtige foto’s komen, want ook een serieuze blik is net zo mooi en gaaf als een lachend gezichtje.

Wat ik belangrijk vind tijdens de kinderfotoshoot, is dat er veel plezier en ontspannen sfeer is. Precies dan kan ik die beelden maken die zo leuk zijn.

De locatie mogen jullie natuurlijk zelf bepalen. Misschien hebben jullie een eigen vertrouwde wandelgebied of wellicht willen jullie juist iets nieuws ontdekken? Wanneer jullie zelf geen leuke plek weten te verzinnen, dan zal ik jullie hierbij helpen. Er zijn talloze fantastische locaties voor een fotosessie.

Afhankelijk van de locatie en het seizoen, zijn kleuren voor de kleding ook heel belangrijk. Zo kan een kleding keuze een foto maken of een foto breken.

Op het strand zijn bijvoorbeeld witte, blauwe kleuren heel mooi. Ook kleding met pasteltinten werkt altijd prachtig. Vergeten jullie de accessoires niet? Deze geven altijd een leuk effect op een foto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: een leuke hoed /muts, bloemen, haarbanden, een sjaal, een vest enz. Jullie kunnen ook een extra setje kleding mee nemen naar de kinderfotoshoot, zodat we dan wat meer variatie kunnen creëren.

Overigens kan het ook leuk zijn om een themafotoshoot te doen. Het hoeft niet zo heel erg ingewikkeld te zijn. Bijvoorbeeld: op het strand zandkastelen bouwen of vliegeren. In een park zouden wij dan ook bellen kunnen blazen of balletje trappen. We kunnen ook ergens een plekje zoeken waar een toffe krijttekening gemaakt kan worden. Picknick kleedje mee en samen gaan eten. Op een natte dag: stoere regenlaarzen en een paraplu.

En na de fotoshoot maak ik graag een mooie boek als aandenken aan deze leuke tijd voor jullie.

Heb je ook al mijn blog gezien?

Zo’n kinderfotoshoot is een leuke manier van fotograferen van kinderen!

Volg mij op instagram