menuclose

Newborn Fotografie

Wat is newborn fotografie en wat komt erbij kijken?

Newborn fotografie is een fotoshoot van jullie pasgeboren kindje. Afgelopen 10 jaar heb ik heel veel baby’s gefotografeerd. Ik heb daardoor ontzettend veel ervaring met het maken van de meest prachtige beelden van jullie baby. Het geef mij ontzettend veel plezier om voor jullie dit prachtig moment vast te leggen.

Waarom zou je eigenlijk voor een newborn fotoshoot kiezen? Omdat dit moment van prille geluk, wanneer jullie voor altijd mama en papa zijn geworden, een bepalend moment in jullie leven is. Dit moment komt nooit meer terug. Daarbij groeit jullie zoon of dochter super snel. Twijfel daarom niet en laat prachtige beelden door een professionele newbornfotograaf.

Een geposeerd newborn fotoshoot wordt meestal ergens tussen de 8ste en 21ste dag na de geboorte gedaan. Er komt veel meer bij kijken, dan de meeste mensen zich realiseren.

De fotoshoot duurt bijvoorbeeld bijna 3 uur. Dit omdat jullie pasgeboren kindje slapend wordt gefotografeerd. Maar wat dachten jullie van veiligheid? Jullie kleintje is mijn leidraad tijdens de newborn fotoshoot en ik doe altijd alles met veel geduld en liefde.

Omdat jullie pasgeboren kindje in de eerste dagen nog veel rust nodig heeft en nog geen goede ruimte heeft, wordt de newborn fotoshoot rond 14 dagen ingepland. Dan heeft jullie kindje al een beetje kunnen wennen aan de nieuwe omgeving en jullie hebben ook al een ritme ontwikkeld.

Bij life-style newborn fotoshoot kan de shoot tot 6 weken na de geboorte ingepland worden. Deze shoot gaat iets anders dan geposeerd, maar het eind resultaat is het zelfde. Prachtige foto’s van jullie pasgeboren kindje en jullie gezin.

Jullie baby zal nooit meer zo klein zijn en zo in je armen passen. Zo veel slapen en die schattige geluidjes maken. Omdat het newborn periode maar 2-3 weken duurt, vliegt dit snel voorbij. Dus laat dit moment niet voorbij vliegen en maak een afspraak met een newborn fotograaf.

Veiligheid tijdens de newborn fotoshoot bij jou aan huis

newborn fotografie bij jou thuis

Zoals ik al eerder zei, de veiligheid van jullie pasgeboren baby staat voorop. Wanneer een baby zich niet op zijn gemak voelt in een bepaalde pose, zal ik deze niet uitvoeren. En bij andere poses kan het zo zijn, dat ik wat hulp nodig heb.

Lijkt dit je wat en wil jij ook prachtige beelden van jullie pasgeboren kindje?

Bekijk dan hier de tarieven voor een geposeerd newborn fotoshoot bij jou thuis

Of hier voor een life-style newbornfotoshoot bij jou thuis

Volg mij op instagram