menuclose

Woon je in Hoofddorp of omgeving ervan? Zoek je een newbornfotograaf voor een new born fotoshoot van je pasgeboren meisje? Zoek dan niet verder en kijk eerst even rond op mijn website.

Als newbornfotograaf kom ik bij jou aan huis en maak prachtige beelden van jullie newborn baby. Jullie hoeven dan helemaal niets te doen, enkel te genieten van de new born fotoshoot.

Jullie kleintje wordt tijdens de new born shoot met veel liefde en geduld behandeld. Ik ben uiterst nauwkeurig en zeer zorgzaam. Ik werk met veel plezier en passie in dit vak. De beelden van jullie kleintje zullen altijd een geweldige indruk achterlaten en jullie zullen jaren later met veel plezier terug kijken naar de tijd wanneer jullie kindje zomaar in jullie handen paste.

Mocht je, om wat voor reden dan ook, twijfelen over een newborn fotoshoot, dan kun je natuurlijk gewoon wat informatie opvragen. Ik zal jullie uitleggen wat het verschil is tussen geposeerde newborn fotoshoot en een life-style fotoshoot. Daarbij ook nog eens alles uitleggen over de geposeerde newborn fotoshoot. Soms is elkaar spreken net even wat makkelijker ­čśë

Dit prachtig pasgeboren meisje is in haar eigen huis gefotografeerd. Ze sliep lekker overal doorheen en heb ik vele mooie beelden aan de ouders opgeleverd. Binnenkort ontvangen ze ook nog leuke boekjes als tastbare herinnering. Want digitale beelden zijn leuk, maar een boek of een fotoafdruk is iets waar je vaker naar kijkt.

new born fotoshoot
new born fotoshoot van een pasgeboren meisje
newborn fotograaf Hoofddorp
new born fotosessie aan huis
newborndetails
newborn baby fotoshoot
pasgeboren baby fotoshoot

Heb je na het zien van deze beelden interesse gekregen?

Je kan op deze pagina meer informatie vinden over de new born fotoshoot.

Volg mij op instagram