menuclose

Jaren geleden ben ik met newborn fotografie in aanraking gekomen. Ik heb toen vrij snel besloten om newborn fotograaf te worden. Pasgeboren baby’s fotograferen was voor mij iets heel bijzonders. Ze zijn er nog maar net op deze aarde en er staat hen nog zoveel te wachten. Maar dat prille, kleine en schattige.. dat is waar ik zo blij van word. Ik vind het daarom ontzettend leuk om prachtige foto’s voor de ouders te mogen maken.

In begin heb ik ontzettend veel geleerd. Via workshops van andere newborn fotografen. Daarbij heb ik ook nog avonden lang achter mijn pc gezeten om bewerkings technieken onder de knie te krijgen. Ik was vastberaden om dit gedeelte van fotografie zo goed mogelijk te kunnen.

Nu, zo’n 9 jaar later, is newborn fotografie mijn specialiteit geworden. Jaren lang ervaring en een hele boel opleidingen, is dit toch echt mijn favoriete bezigheid. Pasgeboren baby’s zijn zo mooi en zo krachtig. Ik blijf elke keer verbazen. Overigens zijn ze allemaal anders, ieder baby heeft eigen karakter eigenschap en eigen willetje. Dit maakt mijn werk ontzettend gevarieerd.

Als newborn fotograaf kom ik in omgeving Hoofddorp, Haarlem en ook Amsterdam. Voor een newborn fotoshoot hoeven jullie de deur niet uit, ik kom gewoon bij jullie thuis en maak die prachtige beelden in jullie eigen woonkamer.

Verwacht je binnenkort een kleine jongen of een meisje en wil je graag een professionele newborn fotograaf aan huis? Aarzel niet en neem contact met mij op voor meer informatie of bekijk hier de mogelijkheden.

newborn fotograaf Hoofddorp
newborn fotograaf Nieuw-Vennep
newborn fotograaf
pasgeboren baby fotoshoot
newborn fotoshoot hoofddorp
new born fotoshoot Nieuw-Vennep
newborn fotoshoot aan huis

Volg mij op instagram