menuclose

Dit jaar is alles anders dan anders. Helaas is de hele wereld getroffen door Corona en zijn we allemaal van slag. We willen alles doen, maar het mag niet. Contact beroepen, waar geposeerde newborn fotoshoot onder valt mag wel. Wanneer ik een newborn fotoshoot aan huis kom doen, houd ik extra rekening met de maatregelen. Handen wassen, deed ik al zo en zo, omdat je met newborn baby te maken hebt. Tegenwoordig check ik van te voren af of iedereen gezond is en tijdens de newborn fotoshoot draag ik een masker. Dat is niet altijd even makkelijk, maar gezondheid gaat voorop!

Uiteraard kunnen jullie ook kiezen om in plaats van een geposeerde newborn fotoshoot aan huis te doen een life-style fotoshoot te doen. Bij de laatste raak ik jullie baby niet aan. Maar fotografeer ik jullie in eigen omgeving en de baby in jullie handen.

Bij een geposeerde Newborn fotoshoot aan huis, poseer ik de baby op de beanbag en geef aanwijzingen als we papa en mama foto’s gaan maken.

Dit schattig jongetje, was heerlijk aan het slapen en de ouders hebben met een grote glimlach de hele fotoshoot zitten kijken en genieten. Dat is zo hartverwarmend om te zien. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik pas ervan geniet, als ik de foto’s voor me op het scherm zie, dus wanneer ik ze ga bewerken. Want tijdens de new born shoot ben ik aan het werk en dan moet ik op heel veel dingen letten. Daarbij wanneer de foto’s worden opgeleverd, zie ik de reactie van de ouders en dat is voor mij het beste compliment. Dan weet ik dat ik het goed heb gedaan.

newborn fotoshoot aan huis in Heemstede
new born shoot
newborn fotoshoot aan huis
baby as art
sommige foto’s zijn net schilderijen
baby boy newborn photoshoot
newborn photography Nieuw-Vennep
naturel foto's newborn baby
papa en mama foto's tijdens newborn fotoshoot

Volg mij op instagram