menuclose

In het eerste jaar groeit jullie kindje ontzettend snel. Er is daarom veel vraag naar een gezinsfotoshoot met een klein kindje.

Omdat jullie baby nog veel slaapt, kan een mini gezinsfotoshoot op een locatie naar keuze een fijne oplossing zijn. Soms is dertig minuten lang genoeg om alle aandacht van een kleintje vast te houden. Uiteraard is het ook mogelijk om een heel uur samen op stap te gaan, maar wanneer jullie enkel een aantal leuke gezinsfoto’s willen hebben, dan is een mini fotoshoot ook voldoende.

Ik ben dol op gezinnen! Waarom? Omdat er zoveel liefde is, dat spat van mijn scherm af. Wanneer ik liefdevolle en fantastische foto’s mag maken geeft dit mij geweldig gevoel. Het is een win-win situatie. Ik ben blij als ik foto’s kan maken en jullie zijn blij dat jullie foto’s hebben.

Waar moet je rekening mee houden met een gezinsfotoshoot met een klein kindje? Zo en zo dat jullie kleintje goed uit gerust is. Meestal plan ik maar een fotoshoot per dag, zodat wij eventueel kunnen uitwijken in tijden. Verder is het aan te raden om iets te drinken of te eten mee te nemen, zodat we eventueel een kleine pauze kunnen inlassen.

Tijdens een gezinsfotoshoot maak ik verschillende variaties van de opstellingen. Denk hierbij aan papa & kind, mama en kind, het hele gezin en jullie kleintje alleen. Zeker als ze al stevig zelf kunnen zitten is het een hele leuke periode om vast te leggen.

Dit prachtig gezin had voor een mini gezinsfotoshoot gekozen. De kleine meid was zo nieuwsgierig en alert, dat we met twintig minuutjes al klaar waren.

gezinsfotoshoot met een klein kindje
mama en kindje op de foto
papa en baby foto buiten
klein kindje buiten fotograferen
baby buiten fotograferen
buiten gezinsfotoshoot met een baby
herfstkleuren fotoshoot buiten
mini gezinsfotoshoot buiten met een baby

Heb je interesse? Bekijk hier de opties en maak snel een afspraak

Volg mij op instagram