menuclose

Zoals jullie weten vind ik in de natuur fotograferen ontzettend leuk. Ik heb in de loop der jaren een aantal favoriete plekken in Noord-Holland waar ik graag kom. Vaak ben ik zelf ook op zoek naar nieuwe plekken en er zijn plekken waar ik nog nooit ben geweest, maar waar wel de klant graag komt.

Op zich maakt het voor mij niet zo erg veel uit waar we een fotoshoot gaan doen, in de natuur fotograferen is het altijd leuk.

Welke plekken zijn dan geschikt voor een fotoshoot? Nou dat hangt helemaal af van welke sfeer jullie in de foto’s willen bereiken. Je kan je voorstellen dat als je bij een industrie terrein gaat fotograferen dat je dan hele andere sfeer hebt, dan als je bij een meer gaat fotograferen.

De locatie is daarom zeer bepalend voor de uitkomst, daarbij is het weer ook heel belangrijk. Dus als het regent, dan moeten we de shoot verzetten.

Dit prachtig koppel, heb ik al eerder gefotografeerd, toen ze gingen trouwen. Nu zijn ze in verwachting van hun eerste kindje. Het is zo leuk om ze terug te zien en nu zwangerschapsfoto’s voor ze maken.

Ik voel me overigens altijd vereerd, wanneer jullie graag bij mij terug komen. De foto’s die ik maak zijn altijd uniek, maar de sfeer in de foto’s wordt door jullie bepaald.

Voor dit zwangerschaps fotoshoot zijn we naar de Kennemerduinen gereden. Het is een stukje natuur bij een meer, waar je hele leuke en mooie plekken hebt voor een fotoreportage.

zwangerschaps fotoshoot
in de natuur fotograferen
in de natuur fotograferen
in de natuur fotograferen bij een meer
in verwachting van een baby, zwangerschapsfoto's buiten
zwangerschapsfotografie
zwangerschapsfotoshoot
fotograferen in de natuur
fotografie op locatie, zwangerschapsfotoshoot

Ben je in verwachting en wil je ook blijvende herinnering aan deze bijzondere periode in je leven? Neem dan contact met mij op voor een afspraak.

Volg mij op instagram