menuclose

Vind je het in deze tijden een beetje spannend dat een fotograaf je baby aanraakt en poseert voor een geposeerde newborn fotoshoot? Dan kun je ervoor kiezen om een life-style newborn fotoshoot aan huis te laten maken.

Het is natuurlijk altijd super leuk om foto’s van je gezin te laten maken, zeker als jullie net een kleintje hebben gekregen. Die kleine schattige handjes, die zachte mooie teentjes en die lieve gezichtsuitdrukkingen.

Life-style newborn fotoshoot is een fotoshoot die gewoon bij jullie thuis gemaakt wordt, in jullie eigen omgeving. Ik kom dan langs en neem alleen mijn camera mee. Jullie mogen jullie kleintje lekker vasthouden en knuffelen. Ik maak dan foto’s gewoon zoals alles is.

Bij life-style newborn fotografie hoef ik jullie baby ook niet aan te raken. Op deze manier hebben jullie mooie foto’s van deze prachtige periode van een pasgeboren baby en een start van een nieuw gezin.

Dus, vind je geposeerde newborn fotoshoot niets voor jou? Of heb je liever dat in deze tijden niemand jullie baby aanraakt? Dan is life-style newborn fotoshoot aan huis een fantastische oplossing.

life-style newborn fotoshoot aan huis
life-style fotoshoot baby
newborn shoot aan huis in eigen kleertjes
baby fotoshoot aan huis
newborn shoot
mama en baby

Heb je interesse? Bekijk hier de tarieven en neem dan contact met mij op voor meer informatie.

De prijzen voor life-style newbornfotshoot zijn hetzelfde als voor gezinsfotoshoot op locatie.

Volg mij op instagram