menuclose

Zoals jullie weten verzorg ik newborn fotografie aan huis in Haarlem en omstreken. Ik kom voornamelijk in gemeente Haarlemmermeer. Soms kom ik ook in steden zoals Haarlem, Amsterdam, Utrecht en Den Haag, maar de meeste newborns fotografeer ik redelijk dicht bij huis.

Het is prettiger voor jullie wanneer ik de newborn fotoshoot bij jullie thuis kan uitvoeren. Jullie hoeven immers niet de deur uit en jullie kunnen lekker genieten van de fotoshoot. Een newborn shoot duurt zomaar 2 tot 3 uur. Dit komt omdat ik met veel geduld jullie baby in slaap probeer te fotograferen. Natuurlijk zijn ze soms wakker en soms is het zelfs nodig om een extra voedingsmomentje in te lassen. Een baby wat een voldaan gevoel heeft slaapt gewoon beter. Dat maakt mijn routine en manier van werken weer fijn.

Mocht je twijfelen over een newborn fotoshoot, dan zeg ik niet doen. De newborn periode is maar heel kort. In het eerste jaar veranderd een baby het meest en is daarom zo’n begin periode het mooiste om vast te leggen.

Hieronder een reportage van newborn fotografie aan huis in Haarlem.

newborn fotografie aan huis Haarlem
newborn fotografie aan huis Haarlem
newborn fotografie aan huis Haarlem
newbornshoot Haarlem
new born shoot thuis
newborn detail foto's

Zijn jullie in verwachting en hebben jullie interesse in newborn fotoshoot?

Bekijk dan hier mijn portfolio en neem contact met mij op.

Volg mij op instagram