menuclose

Elk jaar veranderd de bollenstreek in een oceaan van de mooiste kleuren. Hyacinten en tulpen zorgen ervoor dat de bollenvelden er prachtig uit zien. Een fotoshoot tussen de bloemen, wil iedereen wel een keer meemaken.

De prachtige en geurige velden trekken ieder jaar een hoop bezoekers. Ik word heel vaak gevraag om een fotoshoot tussen de bloemen te maken. Maar met mag natuurlijk niet tussen de bloemen. Het mag wel langs de kant. Jammer genoeg wordt het elk jaar steeds lastiger om een veldje te vinden waar je enigszins in de buurt kan komen en waar het licht ook nog eens van de juiste kant komt. Daarom wordt zo’n fotoshoot steeds lastiger om uit te voeren. Gelukkig zijn er ook verschillende pluktuinen, waar je wel naar toe kan en ook makkelijk tussen de bloemen kan en mag staan.

Zo’n pluktuin is niet alleen leuk met kinderen om te bezoeken, maar je mag de bloemen ook plukken en naar huis mee nemen. Ook een fotoshoot tussen de bloemen levert leuke beelden op.

Het is natuurlijk ook heel gaaf als je wel langs de velden mag fotograferen.

fotoshoot langs de bollenvelden
gezinsfotoshoot bollenstreek
gezinsfotografie tussen de bloemen
fotoshoot tussen de bloemen
gezinsfotoshoot bollenstreek
kinderfotografie bollenstreek
kinderfotografie bollenstreek
fotoshoot op locatie

Willen jullie ook zo’n fantastische gezinsfotoshoot?

Ergens op locatie in de natuur?

Neem dan snel contact met mij op!

Volg mij op instagram