menuclose

Wil jij ook zo’n super leuke newbornshoot? Voor mij is dit het allerleukste om te doen. Het is zo gaaf om pasgeboren baby’s te fotograferen. Dit komt omdat ze allemaal zo anders zijn en zo bijzonder. Dit maakt mijn werk super leuk, maar ook intensief. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat zo’n kleintje gewoon slaapt. Gelukkig lukt dat vrijwel altijd.

Maar wees niet bang, ook wanneer een baby niet slaapt, lukt het mij als nog prachtige foto’s van jullie kleintje te maken. Omdat ik uitsluitend newborn fotoshoot aan huis doe, kom ik voornamelijk in mijn omgeving: Haarlemmermeer, maar soms ook iets verder richting Utrecht en ook naar Amsterdam (mits het goed toegankelijk is voor me).

Wanneer jullie wat meer contrast en wat meer diepte in de foto’s willen, dan raad ik jullie aan om voor donkere achtergrond te kiezen. Met een bijvoorbeeld donker bruine achtergronddoek kan ik ook mooie zwart / wit beelden maken. Uiteraard is dit kwestie van smaak, want ook met een lichte kleur zullen er mooie beelden worden gemaakt.

Wat ik ook heel leuk vind om te doen, zijn de detail foto’s. Denk hierbij aan voetjes, handjes, wimpertjes of een mondje. Zeer schattig en zeker een waardevolle aanvulling op de newborn foto’s. Dit soort foto’s passen heel mooi in een boek, deze maak ik graag en met veel liefde voor jullie.

leuke newborn fotoshoot
newborn fotoshoot
zwart/wit foto van een newborn baby
newborn fotoshoot aan huis
detail foto van voetjes van een pasgeboren baby
leuke newbornshoot bij jullie aan huis

Zijn jullie in verwachting en hebben jullie interesse in een newborn fotoshoot?

Bekijk dan hier mijn portfolio en neem contact met mij op.

Volg mij op instagram