Newbornfotografie

Newborn Fotografie wat is dat en wat komt erbij kijken?

Newbornfotografie wordt meestal ergens tussen de 8ste en 21ste dag na de geboorte gedaan. Er komt veel meer bij kijken dan de meeste mensen dat bedenken.

Waarom zou je eigenlijk voor een newborn fotoshoot kiezen? Omdat dit moment van prille geluk, wanneer jullie voor altijd mama en papa zijn geworden, een bepalend moment is in jullie leven. Dit moment komt nooit meer terug. Waarom zou je dit moment willen missen?

Plus omdat jullie baby nooit meer zo klein zal zijn. Ze veranderen enorm in het eerste jaar, maar vooral in de eerste weken. Omdat het newborn periode maar 2-3 weken duurt, vliegt dit zomaar voorbij. Dus laat dit moment door een professional newborn fotograaf voor jou en je kindje vast leggen. Zodat je jaren later terug kan kijken en met veel plezier zal denken, wat fijn dat ik dit gedaan heb.

Omdat jullie pasgeboren kindje in de eerste dagen nog veel rust nodig heeft, heeft het geen zin om de shoot al met 5 dagen uit te voeren. Het beste periode is zo rond 14 dagen. Dan heeft jullie kindje al een beetje kunnen wennen aan de nieuwe omgeving. En jullie gezin heeft dan ook al wat meer structuur in de dagelijkse activiteiten gekregen.

Dat jullie baby tijdens de newborn fotoshoot mijn leidraad is, dat staat natuurlijk voorop, net als de veiligheid van jullie baby. Om jullie kindje zo weinig mogelijk uit het ritme te halen, laat ik de baby bepalen welke poses makkelijk uitgevoerd kunnen worden.

Bekijk hier mijn werkwijze en ontdek de tarieven voor newborn fotografie

 
Menu