menuclose

Stoere newborn fotoshoot aan huis Leimuiden

Bij pasgeboren jongetjes wordt er vaak voor een wat stoere newborn fotoshoot gekozen, maar desondanks blijft het toch lief en schattig. Vooral de kleuren bepalen het sfeer in de foto. Wanneer je voor donkere kleuren zoals: bruin, blauw en grijs kiest krijg de foto meer contrast. Bij lichtere kleuren zoals: crème, beige en licht grijs heb je in eens hele andere soort foto. Hieronder heeft de klant voor lichtere achtergronddoek gekozen, waardoor de baby meer opvalt. Uiteraard gaat het kiezen van de kleur altijd in samenspraak met jullie. We overleggen ruim van te voren welke kleuren jullie het mooist vinden en dan neem ik deze mee. Wanneer jullie twijfelen over een kleur is het ook geen probleem. Ik neem vaak 3-4 kleuren mee en dus is er altijd alsnog een mogelijkheid om te switchen.

Omdat ik alle newborn fotoshoots aan huis uitvoer, reis ik vaak ook iets verder dan mijn eigen omgeving. Ook dat vind ik niet erg, ik ben hierin flexibel.

Verder ben ik dol op detailfoto’s. Persoonlijk vind ik dit een mooie aanvulling op de newborn fototoshoot. Close-up beelden van voetjes, handjes, neusje, wimpertje en nog veel meer. Ik maak deze beelden graag. Dit soort detailfoto’s zijn vooral een geweldige aanvulling voor een newborn album, welke ik met heel veel liefde voor jullie maak. Uiteraard laat ik mijn hele collectie aan albums en andere fotoproducten graag aan jullie zien. Er zijn verschillende opties en een hele boel mogelijkheden.

Stoere newborn fotoshoot aan huis LeimuidenStoere newborn fotoshoot aan huis Leimuidennewborn fotoshoot aan huis LeimuidenStoere newborn fotoshoot Leimuidennewborn fotoshoot Leimuidenpasgeboren fotoshot nieuw-vennepdetails foto newborn babygeborgenheid pasgeboren baby

Zijn jullie in verwachting en hebben jullie interesse in een stoere newborn fotoshoot aan huis?

Bekijk dan hier mijn portfolio en neem contact met mij op.

Voor nog meer voorbeelden kunnen jullie ook op mijn Instagram pagina terecht.

Volg mij op instagram