menuclose

Newborn fotoshoot bij jullie thuis

Ben je net bevallen en wil je graag een newborn fotoshoot? Maar je wil de deur niet uit? Dan is een newborn fotoshoot bij jullie thuis de beste optie. Als newborn fotograaf, kom ik graag bij jullie thuis en maak voor jullie de mooiste beelden van jullie pasgeboren kindje. Zo’n fotoshoot zal ergens tussen 8-21 dagen van de geboorte worden ingepland. Omdat ik naar jullie toe kom, kunnen jullie gewoon rustig aan doen. Zeker als de moeder bijvoorbeeld een keizersnede heeft gehad, is het erg fijn om thuis te kunnen zijn.

Voor de newborn fotoshoot zullen we de kleuren met elkaar afstemmen en jullie wensen bespreken. Op deze manier kan ik jullie wensen tegemoet komen en de mooiste foto’s voor jullie maken.

De fotoshoot zelf duurt vaak 2-3 uur. Dit komt omdat ik graag jullie kleintje slapend fotografeer en ik neem daar graag de tijd voor.

Na de fotoshoot ga ik de beelden voor jullie bewerken en klaar zetten, zodat we tijdens onze tweede afspraak deze samen kunnen bekijken.

Hieronder een kleine selectie van een newborn fototoshoot aan huis in Zaandam.

newborn fotoshoot bij jullie thuisnewborn fotoshoot bij jullie thuisnewborn fotoshoot bij jullie thuis Zaandamnewborn fotograaf aan huisnewborn fotografie zaandambabyfotoshoot aan huispasgeboren baby fotografie

Zijn jullie in verwachting en hebben jullie interesse in newborn fotoshoot?

Bekijk dan hier mijn portfolio en neem contact met mij op.

Volg mij op instagram