menuclose

Newborn fotoshoot aan huis in Zaandam

Ben je op zoek naar een Newborn fotograaf? Ik ben gespecialiseerd in newborn fotografie en ik kom graag voor een newborn fotoshoot aan huis in Zaandam en omstreken.

Wisten jullie dat een newborn fotoshoot een prachtige herinnering voor later is. Jullie pasgeboren baby is in de eerste twee weken nog zo klein, dit bijzonder moment is zeker de moeite waard om vast te leggen. Over een aantal jaar vergeet je hoe klein ze waren en dan kun je een mooie boek openslaan en de prachtige beelden van een newborn fotoshoot bekijken.

Omdat ik niet aan een fotostudio gebonden ben, kan ik makkelijk bij jullie thuis komen en een newbornshoot gewoon in jullie woonkamer uitvoeren. Ik heb wel een plek bij het raam nodig en het is handig als ik voor jullie deur kan parkeren. We stemmen van te voren af wat voor beelden jullie mooi vinden en wat voor foto’s jullie graag willen. Op deze manier kan ik de newborn fotoshoot op jullie wensen afstemmen.

newborn fotoshoot zaandamnewborn fotoshoot zaandamnewborn detail foto'snewbornfotografie zaandamnewbornshoot aan huisnewborn meisje fotopasgeboren baby fotografienewborn fotograaf zaandamnewborn fotoshoot aan huis

Zijn jullie in verwachting en hebben jullie interesse in newborn fotoshoot?

Bekijk dan hier mijn portfolio en neem contact met mij op

newborn fotoshoot Zaandam, newborn fotograaf Nieuw-Vennep, newborn fotografie Hoofddorp

Volg mij op instagram