menuclose

Newborn fotoshoot aan huis

Newborn fotoshoot aan huis kan heel makkelijk uitgevoerd worden. Jullie hoeven de deur niet uit en ik neem alle benodigde spullen mee. Om jullie wensen zo goed mogelijk tegemoet te komen, zullen we van te voren bespreken welke beelden en kleuren jullie mooi vinden. Dan weet ik namelijk welke props ik mee kan nemen en welke kleuren het beste bij jullie huisinrichting passen.

Vaak worden alle beelden van de baby op een beanbag uitgevoerd. Een beanbag is eigenlijk een grote poef, waar de baby op kan liggen. Het is groot genoeg om alle nodige poses te kunnen uit voeren. Voor het juiste licht inval ga ik vaak bij het raam zitten.

Tijdens de newborn fotoshoot kijk ik heel goed naar jullie baby. Wat vind hij fijn en wat vind hij minder fijn. Het kan zomaar zijn, dat jullie kleintje geen zin of wellicht zelfs niet prettig vindt om op zijn buikje te liggen. In dat geval zal ik de buikposes over slaan en door gaan met andere poses. Omdat ik van jullie pasgeboren afhankelijk ben, kan het zomaar zijn dat we dus niet alle poses kunnen uitvoeren. Maar ik zal natuurlijk mijn uiterste best doen om ze te proberen.

Het is aan te raden om al tijdens de zwangerschap een reservering te maken, dit omdat het vaak last-minute erg lastig is om een afspraak in te plannen. Dus als jullie verzekerd willen zijn van een plekje in mijn agenda, probeer dan ruim van te voren met mij contact op te nemen. Onder aan deze post vinden jullie de handige links naar meer informatie over de newborn fotoshoot.

Het is ontzettend leuk wanneer er tijdens een newborn fotoshoot handen van papa en mama gebruikt kunnen worden. Je krijgt dan beelden zoals deze..

newborn fotoshoot aan huis in Vijfhuizennewborn fotoshoot aan huis in Vijfhuizennewbornshootnewborn detailfotonewbornfotograafnewborn fotoshoot aan huisnewborn fotoshoot aan huisnewborn fotoshoot aan huisnewborn fotoshoot aan huisnewborn fotoshoot Hoofddorp

Zijn jullie in verwachting en hebben jullie interesse in newborn fotoshoot?

Bekijk dan hier mijn portfolio en neem contact met mij op.

Volg mij op instagram