menuclose

Newborn fotograaf aan huis Ter Aar

Werkzaam als newborn fotograaf, kom ik vaak op verschillende plekken. Vaak wordt een newborn fotosessie redelijk in de buurt van Nieuw-Vennep geboekt. Voor mij is reizen geen probleem, ik kom graag bij jullie thuis.

Het is voor jullie natuurlijk erg fijn als de newborn fotograaf aan huis komt. Op deze manier hoeven jullie nergens heen en kan de newborn fotoshoot gewoon bij jullie thuis worden uitgevoerd. Enige wat ik nodig heb is een raam en wat ruimte bij het raam. De rest van de nodige spullen neem ik gewoon mee. Newborn fotografie kan daarom praktisch in elke huis zonder problemen worden uitgevoerd.

Newborn fotograaf aan huis Ter AarNewborn fotograaf aan huis Ter AarNewborn fotograaf aan huis Ter AarNewborn fotograaf aan huis Ter AarNewborn fotograaf aan huis Ter AarNewborn fotograaf aan huisNewborn fotograaf aan huis Ter AarNewborn fotograaf aan huis Ter AarNewborn fotograaf aan huis Ter Aar

Zijn jullie in verwachting en hebben jullie interesse in newborn fotoshoot?

Bekijk dan hier mijn portfolio en neem contact met mij op.

Volg mij op instagram