menuclose

Gezinsfotoshoot bij natuurgebied ’t Twiske

Dit gezinsfotoshoot is bij natuurgebied ’t Twiske gefotografeerd. Wat is het daar mooi en er zijn talloze plekken, waar je prachtige foto’s kan maken. Het is dan ook ontzettend leuk als alle gezinsleden dezelfde kleuren aanhebben. Op deze manier is er rust en stijl in het beeld gecreëerd.

Wanneer ik een gezinsfotoshoot mag doen, geeft dit mij enorm veel plezier. Ik houd van mooie moment tussen ouders en kinderen. Hun liefde voor elkaar en hoe ze met elkaar omgaan.

Wat ik altijd belangrijk vind is dat kinderen gewoon iets leuks mogen doen. Ze zijn niet verplicht om te zitten, te staan of te gaan lachen. Als gezinsfotograaf probeer ik elke fotoshoot spelenderwijs te benaderen. Sommige kindjes zijn verlegen en hebben mij liever op een afstandje en andere gaan gelijk met mij mee doen. Ik kijk het altijd even aan en doe alles op gevoel, zodat iedereen een plezierige gezinsfotoshoot beleefd.

Uiteraard worden er in de zomer meer gezinsfotoshoots gemaakt dan in de winter. Iedereen vindt het toch leuker om zonder jassen en in het zonnetje gefotografeerd te worden. Daarom zijn de weekenden erg geliefd bij gezinnen voor een fotoshoot. Daarom adviseer ik graag om al ruim van te voren een reservering te maken. En mocht het opeens slecht weer zijn, dan verzetten wij het gewoon, dat is nooit een probleem.

gezinsfotoshoot natuurgebied t twiskegezinsfotoshoot natuurgebied t twiskegezinsfotoshoot natuurgebied t twiskegezinsfotoshoot natuurgebied t twiskegezinsfotoshoot natuurgebied t twiskegezinsfotoshoot natuurgebied t twiskegezinsfotoshoot natuurgebiedkinderfotoshoot buiten op locatiekinderfotograaf natuurgebied t twiskegezinsfotoshoot natuurgebied t twiske

Willen jullie ook graag zo’n toffe gezinsfotoshoot?

Bekijk dan hier de opties en neem snel contact met mij op.

Volg mij op instagram