menuclose

Zwangerschapsfotografie bij een meer in Overveen

Waneer je in verwachting bent van een tweede kindje, dan is het super leuk om zwangerschapsfotografie ook als gezinsfotografie te doen. Niets is leuker dan met z’n allen op de foto en daarbij ook nog wat foto’s van “bolle buik” van mama te maken.

Dit prachtig gezin ken ik al een tijdje. We hebben al een paar keer eerder foto’s gemaakt, daarom is het nog leuker als ik weer geweldige foto’s mag maken.

Op deze prachtige locatie bij Overveen hebben we een rondje gelopen en waar we konden spontane foto’s gemaakt.

Als kinderfotograaf probeer ik altijd jullie kindje op een leuke en speelse manier te betrekken in de fotoshoot. Het is daarom super gaaf wanneer jullie als gezin gewoon samen tijd doorbrengen en ik dit voor jullie vast leg.

Zwangerschapsfotografie bij een meer in OverveenZwangerschapsfotografie bij een meer in OverveenZwangerschapsfotografie bij een meer in OverveenZwangerschapsfotografie bij een meer in OverveenZwangerschapsfotografie bij een meer in OverveenZwangerschapsfotografie bij een meer in OverveenZwangerschapsfotografie bij een meer in OverveenZwangerschapsfotografie bij een meer in OverveenZwangerschapsfotografie bij een meer in OverveenZwangerschapsfotografie bij een meer in OverveenZwangerschapsfotografie bij een meer in OverveenZwangerschapsfotografie bij een meer in OverveenZwangerschapsfotografie bij een meer in OverveenZwangerschapsfotografie bij een meer in OverveenZwangerschapsfotografie bij een meer in Overveen

Wil jij ook zo’n leuke zangerschapsfotoshoot?

Bekijk dan hier de mogelijkheden en neem gerust contact met mij op.

Volg mij op instagram