menuclose

Newborn fotograaf in Hillegom

Zijn jullie in verwachting? Of hebben jullie net een baby gekregen? En willen jullie graag een newborn fotoshoot? Bij Lera Fotografie zijn jullie op het juiste adres. Wellicht hebben jullie dit al gelezen en anders zal ik jullie nu wat over de newborn fotoshoot vertellen. In mijn prachtige newborn fotostudio te Lisse, heb ik van alles wat jullie zouden kunnen gebruiken voor de fotoshoot.

Er is een grote variatie aan verschillende newborn spullen aanwezig. Weten jullie wat newborn props zijn? Dat zijn spullen die voor de newborn fotoshoot gebruikt worden zoals: mandjes, schalen en kistjes. Natuurlijk zijn er ook een heleboel verschillende achtergronddoeken. Deze collectie van de doeken heb ik in de meest prachtige kleuren en ze zijn stuk voor stuk mooi zacht. Er is dus voor iedereen voldoende keus. Voor de pasgeboren meisjes heb ik een grote hoeveelheid aan schattige haarbandjes. En voor de pasgeboren jongetjes een heleboel leuke mutsjes. Sommige klanten vinden het “te veel” en willen graag hun baby gefotografeerd hebben, zonder alle accessoires. Ook dat is geen probleem. Uiteraard blijft het ten alle tijden jullie keus.

Zie hieronder een kleine impressie van een newborn fotoshoot van Evi-Jolie. Ze was een geweldig fotomodel en een plaatje om naar te kijken.

Newborn fotograaf in hillegomNewborn fotograaf in hillegomNewborn fotograaf in hillegomNewborn fotograaf in hillegomNewborn fotograaf in hillegomNewborn fotograaf in hillegomNewborn fotograaf in hillegom

Wil jij ook zo’n bijzondere newborn fotoshoot?

Neem dan contact met mij op.

Volg mij op instagram