menuclose

Newborn fotografie Amsterdam

Het is werkelijk hartverwarmend, waneer ik derde kindje uit het gezin voor een newborn fotoshoot mag fotograferen. Het is zo bijzonder en speciaal voor mij. Ik koester deze momenten en geniet ervan. Het feit dat ik alle drie baby’s van dit gezin heb mogen fotograferen geeft mij een fijn gevoel. Ik ben trots dat ik deze bijzondere momenten mag vast leggen en dat ik als fotograaf voor de derde keer ben uitgekozen. Dit maakt mij ontzettend blij.

Wat ik ontzettend bijzonder vind is dat we aan het einde van de newborn fotoshoot, bijzonder intieme borstvoeding foto’s hebben gemaakt. En dat ik deze beelden met jullie mag delen. Want niets is mooier dan dit moment, wanneer een pasgeboren kindje zich veilig voelt. Wanneer een moeder haar baby met liefde voedt. Werkelijk, het is zo prachtig om te dit te zien. Niet elke moeder is dit gegeven en lang niet elke moeder kiest er voor. Vandaar dat dit soort momenten nog specialer zijn.

Olwyn wilde maar niet slapen. Hij had last van zijn buikje en was daarom vrij veel wakker. Dat is natuurlijk niet zo’n probleem met de newborn shoot. Foto’s met de open ogen zijn vaak ook heel schattig. Uiteindelijk is hij toch in slaap gevallen. Toen hebben we snel de serie vol gemaakt met prachtige beelden.

newborn fotografie amsterdamnewborn fotografie amsterdamnewborn fotografie amsterdamnewborn fotografie amsterdamnewborn fotografie amsterdamnewborn fotografie amsterdamnewborn fotografie amsterdamnewborn fotografie amsterdam

Volg mij op instagram