menuclose

Herfst kinderfotoshoot bij Duin en Kruidberg

In de herfst fotograferen, met al die prachtige kleuren is een van mijn favoriete bezigheden. Ik ben stiekem verliefd op de kleuren en vallende bladeren. We hebben de afgelopen tijd natuurlijk erg lang mogen genieten van warm weer. Dat maakt de herfst natuurlijk nog leuker. Met alle deze ingrediënten en dan ook nog eens twee super schattige zusjes erbij, kan mijn herfst kinderfotoshoot niet meer stuk.

Zoals jullie weten ga ik vaak spelenderwijs aan de slag. Soms zijn kindjes erg meegaand en doen alles gelijk met mij mee. Andere kijken graag de kat uit de boom en worden pas na minuut of twintig “warm”. Voor mij maak het niets uit, want jouw kind is zo als het is. Is het verlegen? Dan is dat ook mooi! Ook dat is een fijne eigenschap wat gefotografeerd mag worden.

Ook “poseren” doen we met spelletjes. Vaak neem ik wat mee, zoals een stoel om op te zitten of bellenblaas om mee te spelen. En heel soms mogen papa en mama ook mee helpen.

Met deze twee lieve meisjes zijn we bij Duin en Kruidberg geweest. Ik was blij verrast met vele leuke plekken. Deze geweldige locatie staat vanaf nu op mijn lijstje voor volgende fotoshoots, want als fotograaf ben je altijd opzoek naar een nieuwe en mooie plek.

herfst kinderfotoshoot bij Duin en Kruidbergherfst kinderfotoshoot bij Duin en Kruidbergherfst kinderfotoshoot bij Duin en Kruidbergherfst kinderfotoshoot bij Duin en Kruidbergherfst kinderfotoshoot bij Duin en Kruidbergherfst kinderfotoshoot bij Duin en Kruidbergherfst kinderfotoshoot bij Duin en Kruidbergherfst kinderfotoshoot bij Duin en Kruidberg

Willen jullie ook zo’n fantastische fotoshoot?

Bekijk dan hier de mogelijkheden en neem contact met mij op.

Volg mij op instagram