menuclose

Newborn fotoshoot Bennebroek

Waar moet je op letten als je een newborn fotograaf uitzoekt voor je newborn fotoshoot? Natuurlijk is de ervaring van de fotograaf erg belangrijk. Een ervaren newborn fotograaf weet precies hoe je met pasgeboren baby’s om moet gaat. Welke poses je wel en niet kan uitvoeren en wanneer je je moet stoppen. Daarnaast moet de stijl van de fotograaf jullie aanspreken. Dat is vooral belangrijk voor het eind resultaat van jullie beelden. De foto’s die jullie krijgen zijn voor altijd en daarom is het belangrijk dat de stijl van de fotograaf jullie erg aanspreekt.

Bij een newborn fotoshoot kunnen jullie de sfeer van de foto’s zelf bepalen. Dit doen jullie voornamelijk door de kleuren uit te zoeken, welke bij jullie inrichting passen. Door bijvoorbeeld een lichtere achtergronddoek, worden de foto’s lichter. En door een donkere achtergronddoek worden de foto’s vaak contrastrijker.

Jullie kunnen als gezin ervoor kiezen om bijvoorbeeld foto’s te laten maken met jullie eerste kindje. Ook beelden met papa en mama erbij kunnen worden gemaakt. En wanneer jullie dat niet willen, dan wordt alleen jullie kleintje gefotografeerd.

Tijdens zo’n newbornfotoshoot maak ik altijd graag details foto’s. Bijvoorbeeld van de voetjes, neusje, handjes enz.

Wanneer jullie baby wakker is, is het ook geen probleem. Ook dan kunnen er leuke en mooie beelden gemaakt worden.

Newborn fotoshoot bennebroekNewborn fotoshoot bennebroekNewborn fotoshoot bennebroekNewborn fotoshoot bennebroekNewborn fotoshoot bennebroekNewborn fotoshoot bennebroekNewborn fotoshoot bennebroek

Willen jullie ook zo’n fantastische newborn fotoshoot?

Bekijk dan hier de opties en neem dan contact met mij op!

Volg mij op instagram