menuclose

Newborn en baby fotograaf Sassenheim

Als newborn en baby fotograaf werk ik vanuit mijn fotostudio te Lisse. De newborn studio is zodanig ingericht dat jullie van alle gemakken zijn voorzien. Wanneer jullie voor een newborn fotosessie of een babyfotoshoot bij mij komen, hoeven jullie praktisch niets mee te nemen. Er zijn genoeg spulletjes waaruit jullie kunnen kiezen vooreen prachtig eindresultaat. Er zijn verschillende kleuren achtergrond doeken en er zijn een hele boel mooie en leuke accessoires. We kunnen daarom makkelijk iets uit zoeken wat heel goed bij jullie stijl en interieur past.

Voor dit prachtig newborn meisje hebben wij wat wat meer contrastrijke kleuren gekozen, zodat de uitstraling van de foto’s iets stoerder wordt. Ondanks het feit dat we “schattige” accessoires hebben gemaakt is het overal beeld vrij ruw gebleven.

Het is voor mij heel erg belangrijk om jullie wensen zo goed mogelijk te begrijpen, zodat jullie een prachtig beeld als eind resultaat hebben.

Wat vinden jullie van deze beelden?

newborn en baby fotograaf Sassenheimnewborn en baby fotograaf Sassenheimnewborn en baby fotograaf Sassenheimnewborn en baby fotograaf Sassenheimnewborn en baby fotograaf Sassenheimnewborn en baby fotograaf Sassenheimnewborn en baby fotograaf Sassenheimnewborn en baby fotograaf Sassenheim

Zijn jullie in verwachting en willen jullie ook graag bijzondere en exclusieve beelden van jullie pasgeboren baby?

Bekijk dan hier de mogelijkheden voor een newborn fotoshoot.

Volg mij op instagram