menuclose

Huwelijksaanzoek op het strand van Scheveningen

Dit was een van de leukste momenten die ik heb mogen vast leggen. Een huwelijksaanzoek op het strand van Scheveningen!

Ik heb mezelf even moeten knijpen toen ik benaderd werd door Joost. Hij ging zijn vriendin ten huwelijk vragen in het reuzenrad die op de pier in Scheveningen staat. Het idee was om eerst een loveshoot op het strand en rondom het reuzenrad te doen. Daarna in het reuzenrad ook wat foto’s te maken, terwijl hij haar daar ten huwelijk zou vragen.

Zo spraken we op een zaterdagavond met elkaar af en gingen we samen richting het strand. Het was prachtig weer en daardoor ook best druk op het strand. Maar gelukkig hadden we nog wat plekjes waar we redelijk alleen waren. We hebben hier en daar leuke beelden gemaakt en daarna zijn we de pier op gegaan.

Eenmaal op de pier zijn we richting het rad gelopen. Omdat Stephanie dacht dat we alleen een loveshoot gingen doen, was het nog best spannend. Maar al gauw vertelde Joost aan haar dat ze ook in het rad gingen dineren en dat ik ook een paar beelden daarvan mocht maken.

Nadat ze hun keuze voor het diner hebben door gegeven, mochten we in de cabine van het rad. Het was best krap, zeker omdat er ook een tafel stond. Het was daarom nog even wat moeilijker om een goede standpunt te zoeken voor een goede invalshoek. De cabine was leuk versierd met hartjes en de zon viel prachtig de cabine binnen. Al snel gaf Joost een cadeau aan Stephanie. Zij was blij verrast en had helemaal geen cadeau verwacht. Echter toen ze een van de gekregen boeken ging openmaken, zag ze dat het wat anders was. Er zat een gat in het boek, met daarin een doosje. In het doosje zat een ring. Met die ring vroeg Joost zijn Stephanie ten huwelijk. Het was een hartverwarmend moment en Stephanie heeft natuurlijk JA gezegd!!!

Dit was werkelijk ontzettend gaf om vast te leggen!!!!

huwelijksaanzoek op het strand van scheveningenhuwelijksaanzoek op het strand van scheveningenhuwelijksaanzoek op het strand van scheveningenhuwelijksaanzoek op het strand van scheveningenhuwelijksaanzoek op het strand van scheveningenhuwelijksaanzoek op het strand van scheveningenhuwelijksaanzoek op het strand van scheveningenhuwelijksaanzoek op het strand van scheveningenhuwelijksaanzoek op het strand van scheveningenhuwelijksaanzoek op het strand van scheveningen

Wil jij ook jouw moment vast laten leggen? Dat kan!!

Neem contact met mij op voor de opties

Volg mij op instagram