menuclose

Newborn fotograaf Lisse

Zijn jullie op zoek naar een newborn fotograaf? En wonen jullie in omgeving van Lisse?

Dan zijn jullie op het juiste adres! Ik ben gespecialiseerd in newborn fotografie en maak graag een newborn fotoshoot voor jullie.

Wat leuk dat jullie een blijvende herinnering van jullie pasgeboren kindje voor de rest van jullie leven willen hebben. Het is natuurlijk wel fijn om een babyfotograaf al tijdens de zwangerschap te zoeken. Dit geeft jullie meer tijd en ruimte om een passende fotograaf te vinden. Uiteraard kunnen jullie ook na de geboorte van  jullie kleintje ook contact op nemen voor een een last-minute fotoshoot. Ik probeer ook altijd voor de “niet geplande baby’s” een plekje in mijn drukke agenda te vinden. Want zo’n herinnering wil je niet zomaar voorbij laten gaan.

In mijn newborn fotostudio te Lisse kunnen worden jullie met jullie kleintje verwacht. Alles is daar voor jullie gemak ingericht. Jullie kunnen makkelijk mee kijken of lekker een tijdschrift lezen, terwijl ik jullie pasgeboren baby fotografeer. Ik neem hier graag veel tijd voor, zodat de fotoshoot relaxed en prettig voor de baby blijft. Tijdens deze sessie maak ik ook graag mooie detail foto’s van jullie kleintje, zoals: voetjes, handjes, wimpertjes en nog veel meer.

Zijn jullie in verwachting en willen jullie ook graag zo’n fantastische newborn fotoshoot?

Neem dan contact met mij op en maak snel een reservering

newborn fotograaf lissenewborn fotograaf lissenewborn fotograaf lissenewborn fotograaf lissenewborn fotograaf lissenewborn fotograaf lisse

Volg mij op instagram