menuclose

Babyfotoshoot in studio Lisse

Wanneer jullie kleine wonder al redelijk goed kan zitten, is het natuurlijk weer leuk om nieuwe foto’s te laten maken. Dit kan bij mij in mijn daglichtstudio te Lisse. Zo’n babyfotoshoot wordt vaak ook wel een “sittersessie” genoemd. Jullie raden het al, dat komt omdat de baby dan al goed op zichzelf kan zitten.

Uiteraard zullen we rekening houden met jullie kleintje en een tijdstip uitzoeken wanneer jullie baby goed wakker is. We willen immers geen oververmoeide of huilerige foto’s als eindresultaat natuurlijk. Zo’n babyfotoshoot duurt ook maar heel kort, meestal rond 30 minuutjes. Waarom zo kort? Omdat zo’n fotoshoot voor de hele kleintjes heel erg inspannend is. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk verschillende poses. Wellicht vinden jullie het ook leuk om jullie baby zittend in een mandje te fotograferen?

Deze kleine man was samen met zijn moeder voor een babyfotoshoot bij mij in de studio geweest. Hij heeft het super goed gedaan en mama was erg blij met het eindresultaat.

babyfotoshoot in studio Lissebabyfotoshoot in studio Lissebabyfotoshoot in studio Lissebabyfotoshoot in studio Lissebabyfotoshoot in studio Lissebabyfotoshoot in studio Lisse

Hebben jullie ook interesse in zo’n leuke baby fotoshoot?

Bekijk dan hier de mogelijkheden en maak snel een afspraak.

Lera fotografie verzorgt babyfotografie in omgeving: Nieuw-Vennep, Lisse, Hillegom, Lisserbroek, Sassenheim, Hoofddorp, Heemstede, Bennebroek, Roelofarendsveen, Haarlem, Noord-Holland en Zuid-Holland.

 

Volg mij op instagram