menuclose

Bijzondere newborn fotoshoot Amsterdam

Wisten jullie dat elke newborn fotoshoot bijzonder is? Dat komt puur omdat elke baby bijzonder is. Elke baby is uniek en prachtig. Dit maakt elke newborn fotoshoot bijzonder en uniek. Jullie kindje is het allerbelangrijkste wat er is en dat moment van pure pasgeboren baby is zo belangrijk om vast te leggen.

Dit prachtig pasgeboren meisje is uit Amsterdam naar mijn fotostudio gekomen, samen met haar prachtige mama, haar lieve papa en zelfs haar oma was mee. Eerst hebben wij haar zelf gefotografeerd en daarna hebben wij nog mooie beelden met papa, mama en oma gemaakt. Zo mooi en zo leuk om te zien, hoe liefdevol papa en en mama naar elkaar kijken. Hoe geliefd al zo’n klein meisje is, ook is ze nog maar een paar weekjes in hun leven. Dit is moment is zo waardevol en zo bijzonder!

bijzonder newborn fotoshoot amsterdambijzondere newborn fotoshoot amsterdambijzondere newborn fotoshoot amsterdambijzondere newborn fotoshoot amsterdam

Wil jij ook zo’n bijzondere newborn fotoshoot?

Jullie zijn van harte welkom! Neem contact met mij op.

Volg mij op instagram