menuclose

Fotoshoot tussen de bloeiende bollenvelden Lisse

fotoshoot tussen de bollenveldenDe bollenstreek verandert, in de maanden april en mei, ieder jaar tot een prachtige locatie voor een fotoshoot. Het is haast ondenkbaar om geen foto’s te maken tussen zulke mooie collectie van kleuren. Het ziet er niet alleen heel mooi uit, de hyacinten die in bloei staan ruiken ook nog eens ontzettend lekker. De geur is zo overweldigend, dat je gewoon uren daar rond kan lopen en ervan genieten.

Wonend in Nederland en in de buurt van deze pracht en praal, is het natuurlijk super gaaf als een klant specifiek om zo’n fotoshoot vraagt. Nog ver voordat de bollen in bloei stonden hebben we afspraak gemaakt en ben ik op zoek gegaan naar deze locatie. Niet alleen de velden moesten mooi in bloei staan, maar het is ook handig als het weer een beetje knap is.

Vooralsnog moesten we redelijk op het laatste moment afspreken, zeker omdat er veel toeristen op deze mooie plekken komen. We wilden immers niet met andere mensen op de foto. Daarom hebben wij voor een vroege tijdstip gekozen, zodat we in alle rust onze plekjes konden bezoeken. Bij aankomst op locatie bleek de eigenaar van de tulpenvelden er ook te zijn, na zijn goedkeuring konden wij ook nog tussen de rode tulpen staan. Het is werkelijk ontzettend mooi om deze zee van bloemen te zien en dat te fotograferen.

Dit prachtig gezin wordt binnenkort uitgebreid en daarom was deze gezinsfotoshoot ook nog eens een zwangerschapsfotoshoot geworden. Zo heb je alles in een 😀

Ik kan er zo van genieten, wanneer ik deze prachtige foto’s zie. Zo veel liefde en plezier, werkelijk fantastisch!!!

fotoshoot tussen de tulpenfotoshoot tussen de bollenveldenfotoshoot tussen de bloemenvelden lissefotoshoot tussen de bollenveldenfotoshoot tussen de bollenveldenfotoshoot tusen de bloeiende bollenveldenfotoshoot tussen de bollenveldenfotoshoot tussen de bollenveldenfotoshoot tussen de bollenveldenfotoshoot tusen de bloeiende bollenvelden

Wil jij ook een leuke en spontane gezinsfotoshoot?

Weet jij zelf een leuke locatie of wil je graag met mij erover na denken? Dat kan natuurlijk altijd!

Bekijk hier de mogelijkheden en neem dan contact met mij op.

Volg mij op instagram