Baby fotografie in de studio

Baby fotografie in de studio

baby fotografie in de studio

Niets is leuker dan jullie schattige baby zien op groeien. Daarbij is het natuurlijk super gaaf om professionele foto’s van jullie kleintje te laten maken. Dat kan al vanaf 4 maanden. Zodra jullie baby goed zijn hoofdje kan tillen of al stevig kan zitten is zo’n baby fotoshoot een mooi moment om die leuke gezichtsuitdrukkingen vast te leggen. Dit kan bij mij in mijn fotostudio te Lisse of met lekker weer buiten. Wanneer jullie naar buiten willen gaan, kunnen jullie het beste deze pagina bekijken.

Een baby fotoshoot in de studio is vaak het handigst met hele kleine kinderen. De ruimte wordt lekker warm gemaakt, zodat jullie baby gewoon in een romper of een broekje op de foto kan.

Er wordt 45 min in de studio voor jullie gereserveerd. Na de ontvangst gaan we aan de slag. De fotoshoot zelf duurt maximaal 30 minuten, dat is vaak lang en inspannend genoeg voor zo’n kleintje. We willen natuurlijk niet dat de baby oververmoeid raakt.

Na de baby fotoshoot

De beelden worden zorgvuldig gesorteerd, nabewerkt en klaar gezet in de online galerij. Dit is meestal 2-3 weken na de fotoshoot. Jullie kunnen dan daar de gewenste beelden uitzoeken.

 

Wil jij ook zo’n leuke baby fotoshoot? Reserveer dan snel een plekje.

Lera Fotografie is gespecialiseerd gezins- baby fotografie in provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Een babyfotograaf gevestigd in Lisse. Werkt ook in omgeving: Haarlemmermeer, Hillegom, Lisse, Nieuw-Vennep, Sassenheim, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Aalsmeer, Amstelveen, Haarlem, Heemstede en Bennebroek.

studio - 30 min studio tijd

- keuze uit 10 beelden

- 1 fotoafdruk 13 x 18 cm
€ 49,- Baby
producten - fotoafdruk 13 x 18 cm € 5,50
- 2 cadeauboekjes 10 x 10 cm € 55,-
- fotoblok 13 x 18 cm € 125,-
- canvas ingelijst 40 x 40 cm € 155,-

- album 20 x 20 cm € 245,-
- album 25 x 25 cm € 325,-

- slideshow € 35,-
- digitale bestanden € 10,- per stuk
Foto
Menu