menuclose

Newborn fotoshoot in fotostudio Hoofddorp

Waarom is een newborn fotoshoot makkelijker in een fotostudio uit te voeren? Ten eerste is er sprake van contant licht. Ten tweede zijn alle nodige materialen voor de fotoshoot aanwezig. Op deze manier kan ik makkelijk switchen tussen de kleuren en de poses van de baby. We kunnen dan ook makkelijk papa en mama foto’s maken. Wanneer jullie in alle rust even kunnen genieten van een kopje koffie of thee, wordt jullie kleintje gefotografeerd. Ouders kunnen dan ook fijn genieten van de fotoshoot.

Soms nemen ouders leuke attributen mee naar de fotoshoot. Bij Lieke heeft papa zijn honkbal handschoen mee genomen. Dat was natuurlijk super leuk om deze te gebruiken in een foto.

newborn fotoshootnewborn fotoshoot hoofddorp

Ben je in verwachting en wil jij ook prachtige newborn foto’s van je pasgeboren kindje?

Bekijk dan hier de mogelijkheden en neem dan contact met mij op.

 

 

 

Volg mij op instagram