menuclose

Newbornfotoshoot Hillegom

Pasgeboren Bram

Een pasgeboren jongetje fotograferen tijdens de newbornfotoshoot is net zo leuk als een pasgeboren meisje fotograferen. Ook al worden er bij meisjes vaak haarbandjes en zachtere kleuren gebruikt, zijn de jongens vaak net zo leuk en stoer om vast te leggen.

Elke baby is bijzonder en elke baby heeft zijn eigen bijzonderheden. Het is aan mij om deze speciale en unieke karaktereigenschappen te ontdekken en vast te leggen. Soms is een een newborn baby een beetje onrustig en soms slapen ze als een blok er door heen. Maar zelfs als ze onrustig zijn betekend dit niet dat de fotoshoot mislukt is. In tegendeel je kan dan juist hele bijzondere en unieke beelden krijgen die perfect bij jullie kindje passen. Wanneer een baby te onrustig is voor het vele poseren. En daarmee bedoel ik de poses waarbij een newborn goed in diepe slaap moet zijn. In dat geval maak ik graag nog beelden met de ouders. Vaak vinden ze het dan prettig om in de armen van mama of papa te zijn en dit maakt de fotoshoot weer uniek.

Met deze knappe jonge man hebben we nog prachtige beelden met papa en mama gemaakt. Hij vond het erg fijn om zo in de armen van zijn ouders te liggen.

 

Newbornfotoshoot Hillegom pasgeboren BramNewbornfotoshoot Hillegom pasgeboren BramNewbornfotoshoot, pasgeboren jongen uit HillegomNewbornfotoshoot Hillegom pasgeboren Bram

 

Wil jij ook zo’n tijdloze en fantastische newborn fotoshoot?

Bekijk dan hier de mogelijkheden en neem contact met mij op.

Volg mij op instagram