menuclose

Gezinsfotoshoot in het bos in de herfst

Herfst is altijd prachtig, met mooie gele, oranje en rode kleuren. Het bos is vaak rijkelijk gevuld met de ze fantastische tinten. Het is daarom een van mijn favoriete seizoenen van het jaar voor een gezinsfotoshoot. Het is werkelijk prachtig om te zien hoe deze kleuren een foto opvullen en rijk maken.

Gezinsfotografie is een van mijn favoriete fotoshoots. Dit omdat kindjes hun eigen ding mogen doen en papa’s en mama’s heerlijk mee genieten. Het is een fijne manier om samen even lekker te wandelen en te veel te knuffelen.

Met dit super gezellig gezin zijn wij naar het Nieuwe Leeuwenhorst bos geweest. Het is een mooi stukje groen tussen Noordwijkerhout en Noordwijk in. Hier zijn vele leuke plekjes te vinden, waar tijdloze foto’s gemaakt kunnen worden. We hadden ook wel het geluk dat het tijdens de fotoshoot droog en af en toe zonnig was. Echter nadat we klaar waren en wij eigenlijk al op weg terug waren, begon het vreselijk te regenen. Gelukkig heeft dit de fotoshoot niet belemmert.

Gezinsfotoshoot in het bos in de herfstGezinsfotoshoot in het bos in de herfstGezinsfotoshoot in het bos in de herfstGezinsfotoshoot in het bos in de herfstGezinsfotoshoot in het bos in de herfstGezinsfotoshoot in het bos in de herfstGezinsfotoshoot in het bos in de herfstGezinsfotoshoot in het bos in de herfst

Willen jullie ook graag zo’n geweldige fotoshoot in het bos of op het strand?

Bekijk dan hier voor de mogelijkheden en neem contact met mij op.

 

 

Volg mij op instagram