menuclose

Pre-wedding fotoshoot in de duinen van Zandvoort

Waarom is het handig om een pre-wedding fotoshoot te maken? Ten eerste omdat je dan je fotograaf wat beter leert kennen. Je kan samen dingen verzinnen en proberen. Als bruidsfotograaf vind ik dit ontzettend leuk om te doen. Voor mij is dit een goede manier om leuke contacten te leggen en het is een goede oefening voor op de trouwdag zelf. Ten tweede omdat je de foto’s van zo’n loveshoot kan gebruiken voor op een “Save the Date”-kaart of op de trouwkaart zelf. En wat dacht je van de beelden te gebruiken voor een gastenboek? Dat kan natuurlijk ook!

Met Kevin en Linsey zijn we naar Zandvoort gereden. We spraken af bij de ingang van de Amsterdamse waterleidingduinen. Het was een heerlijke nazomerse ochtend. Natuurijk we waren niet de enige in het wandelgebied, met dit weer zijn er vaak vele wandelaars te zien. Gelukkig waren er genoeg plekken waar we even van het pad konden gaan en waar we mooie plekjes konden vinden voor de loveshoot.

Het was een gezellige ochtend met veel gelach, soms tot aan de tranen toe. Het was heel leuk om te zien hoe Kevin en Linsey samen geweldig veel lol samen hebben.  Dat spatte soms zelfs van mijn schermpje af. Ik kijk enorm uit naar hun trouwdag, ook al duurt dat nog eventjes.

pre-wedding fotoshoot in de duinen van zandvoortpre-wedding fotoshoot in de duinen van zandvoortloveshoot zandvoortloeveshoot in de duinenpre-wedding fotoshoot in de duinen van zandvoortloveshoot duinensilhouette loveshoot

Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een trouwfotograaf? Dan ben je van harte welkom om een kijkje te nemen op mijn pagina.

Ben je ontzettend verliefd op je partner en wil jij ook zo’n toffe loveshoot? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Volg mij op instagram