menuclose

Newborn babyfotoshoot Hoofddorp

Super leuke newborn baby uit Hoofddorp is bij mij in mijn newborn fotostudio geweest voor een babyfotoshoot. De kleine Gregory was een voorbeeldig fotomodel en heeft het prima vol gehouden. We hebben, doordat hij zo heerlijk sliep, veel leuke poses kunnen uitvoeren. Ook zijn broer is op de foto geweest en uiteraard hebben we een gezinsfoto gemaakt.

Omdat elke baby weer anders is, probeer ik elke keer weer de kleine details van de baby vast te leggen. Zoals hele lange wimpers of donshaartjes op de rug. De schattige spekjes en soms vervellende huidje. Ook dit hoort bij de baby, plus dat de detailfoto’s een mooie aanvulling is op jullie prachtige reportage.

newborn babyfotoshoot hoofddorpnewborn babyshoot hoofddorpnewborn babyshoot hoofddorpnewborn babyfotoshoot hoofddorpnewborn babyshoot hoofddorpnewborn babyshoot hoofddorpnewborn babyfotoshoot hoofddorp

Ben je in verwachting en zoek je een newborn fotograaf? Wees dan op tijd met het reserveren van een plekje. 

Volg mij op instagram