menuclose

Jullie gaan trouwen en jullie zijn op zoek naar een bruidsfotograaf

JA! Super leuk dat jullie gaan trouwen en nu al opzoek zijn naar een bruidsfotograaf!

Naast het uitzoeken van een trouwdatum, de locatie, de jurk en nog veel meer, komt ook het uitzoeken van een bruidsfotograaf er ook nog eens bij. Soms kan dit best lastig zijn, er zijn namelijk vele fotografen en ze hebben allemaal een eigen stijl. Uiteindelijk komt het erop neer, dat de stijl jullie moet aanspreken. Wanneer dit het geval is en jullie hebben er een goed gevoel bij, dan is het plannen van een kennismakingsgesprek een goede manier om elkaar beter te leren kennen.

Omdat we tijdens ons kennismakingsgesprek jullie geweldige trouwplannen gaan bespreken, zal ik met jullie meedenken over jullie dag indeling. Ik zal dan alle wensen noteren zodat ik een goed beeld heb van jullie plannen.

Ik laat dan ook graag mijn werk en albums zien.

Omdat elke bruiloft anders is, wil ik graag al jullie wensen zo goed mogelijk uitvoeren. Het is voor mij erg belangrijk dat ik jullie iets kan geven waar jullie jaren lang plezier van zullen hebben, namelijk prachtige beelden van een onvergetelijke dag. Uiteraard willen jullie eerst nog wat meer informatie over de werkwijze en tarieven lezen.

 

 

Volg mij op instagram