menuclose

Newborn fotoshoot Nieuw-Vennep

Als newborn fotograaf woonachtig aan de grens van in Noord-Holland en Zuid-Holland, heb ik vaak baby’s voor mijn lens van beide provincies. Het is zelfs zo, dat mijn newborn foot studio in Lisse is, wat in Zuid-Holland zit. Maar ikzelf in Nieuw-Vennep woon, wat weer Noord-Holland is.

Er zijn afgelopen maanden een heleboel pasgeboren jongetjes voor de lens zijn geweest. Ze waren allemaal even mooi en schattig. Echter kan ik dan de mooie newborn props zoals haarbadjes niet gebruiken. Ook worden er bij jongetjes vaak de donkere kleuren gebruikt. Het dan is wel extra leuk om weer eens meisje te mogen fotograferen. Vaak worden ook de wat zachtere en subtielere kleuren gebruikt. Maar dat wil niet zeggen dat meisjes ook niet stoer op de foto kunnen. Wat ruwer beeld of wat donkerdere kleuren kunnen ook prima bij een newborn meisje gebruikt worden.

Bij dit modelletje hebben we wel voor zachtere kleuren gekozen, zodat haar huidtint er mooi uitkwam. In het begin van elke fotosessie kijk ik graag naar de huidskleur van de baby. In overleg met de ouders kiezen we dan een achtergrond doek wat mooi bij de huidtint past. Aan de hand van de achtergronddoek kiezen we weer de bijpassende accessoires. Op deze manier is elke fotoshoot weer uniek, net als jullie baby.

Het is ook mogelijk om beelden te maken met een ouder broertje of zusje. En zelfs ook beelden van jullie als gezin.

newborn fotografie Noord-Hollandnewbornfotoshoot nieuw-vennepnewborn fotografie zuid-hollandpasgeboren baby fotograafbaby en zus op de foto

Wil jij ook zo’n geweldige fotoshoot als herinnering?

Bekijk dan hier naar de opties en maak snel afspraak.

 

Volg mij op instagram