menuclose

Maak kennis met de schattige newborn jongen uit Amsterdam

Helemaal uit Amsterdam is deze newborn jongetje voor een newborn fotografie geweest. Dat ik deze schattige baby bij mij in de newborn fotostudio heb mogen verwelkomen, was natuurlijk ontzettend tof. Hij was al aan het slapen, toen zijn ouders aankwamen. En ondanks dat zijn kleertjes uit moesten is hij toch weer heerlijk in slaap gevallen.

We hebben verschillende leuke poses kunnen uitvoeren, omdat hij zo heerlijk sliep. Ook de foto met zijn grote zus hebben we gemaakt. Zijn grote zus was wel een beetje in afwachting. Ze vond het wel leuk om te doen, maar toch ook een beetje spannend. Dat is natuurlijk heel begrijpelijk. De meeste kindjes kijken vaak de kat uit de boom. En vaak werken ze, ondanks hun nieuwsgierigheid, goed mee. Omdat Melle al wat flink gegroeid was, kun je goed zijn mooie plooien zien.

Het was best leuk om te zien, hoe deze jonge man zo lekker door de poses heen heeft geslapen. Met af en toe wakker worden, wat overigens heel normaal is, is het een hele fijne fotoshoot geweest.

Zijn papa en mama hebben deze beelden al gezien en vonden ze prachtig. Daarom mag ik ze nu ook met jullie delen. Wat vinden jullie er van?

Ik wens dit gezin alle geluk van de wereld! Geniet van jullie nieuwe aanwinst 😀newborn fotografie amsterdamnewborn fotografie amsterdamnewborn fotografie amsterdamnewborn fotografie amsterdam

Wil jij ook zo’n unieke newborn fotoshoot?

Lera Fotografie is gespecialiseerd in newborn fotografie en baby fotografie in provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Volg mij op instagram