menuclose

Newborn fotografie Hoofddorp | Betoverende glimlach

Om heel eerlijk met jullie te zijn, ben ik weg van alle baby’s die voor mijn lens verschijnen. Dit komt omdat ze allemaal hun eigen karakteristieke dingen hebben. De ene baby heeft bijvoorbeeld hele lange wimpers, de andere heeft weer de schattigste wipneusje. En dan heb je soms een baby ertussen zitten die zijn voet elke keer maar uitstrekt of er een die absoluut niet op z’n buikje wil liggen. Dat maakt ze zo bijzonder en zo tof om ze te fotograferen. Het is zo ontzettend gaaf om met newborns te werken en hun mooie eigenschappen te fotograferen.

En dan nu een betoverende glimlach van de meest schattige baby. Als je dit ziet, dan moet je zelf toch ook glimlachen?

newborn fotografie hoofddorp newborn fotografie hoofddorp newborn fotografie hoofddorp newborn fotografie hoofddorp newborn fotografie hoofddorp

Volg mij op instagram