menuclose

Een AWARD gewonen!!

Wat is het toch leuk als je meedoet met een fotowedstrijd en dan een bericht van Baby Photo Awards krijgt met een mededeling dat mijn foto is uitgekozen tot de winnaars. Mijn foto is daarom ook in de Winning Gallery te zien en wordt ook op social media gedeeld. Zo’n Award is natuurlijk een kers op de taart. Jaren lang hard werken en constant jezelf verbeteren loont. Wat ben ik trots!

En als prijs mag je als newborn fotograaf deze prachtige Award winnende foto met de logo van de contest op je website plaatsen! Hoe leuk is dat?

Om nog even wat te vertellen over dit beeld. Dit beeld is een van de velen die tijdens een newborn fotoshoot zijn gemaakt. Melle kwam in mijn fotostudio en heeft de shoot uitstekend vol gehouden. Ik kon doordat de baby goed sliep vele leuke poses uitvoeren en deze dan ook perfectioneren. Er zijn vele aspecten waarmee ik rekening houd om een beeld kloppend te maken. Ik krijg daarom enorm veel energie van een beeld wat in mijn optiek helemaal klopt.

Jullie kunnen een kleine selectie van de beelden op mijn blog bekijken. Het was uiteindelijk een geweldige serie geworden. Het resultaat is gewoon fantastisch!

award winnende newborn fotograaf

Verwachten jullie ook een kleintje en willen jullie ook zo’n bijzondere newborn fotoshoot? Neem dan snel contact met Lera Fotografie op.

Volg mij op instagram