menuclose

Wandeling op het strand van Zandvoort

Iedereen maakt wel eens een wandeling op het strand. En Zandvoort is een van de leuke plekken waar je dit kan doen. Natuurlijk maak graag ik een wandeling met een van mijn aanstaande bruidsparen, zodat we elkaar wat beter kunnen leren kennen. Voor een bruidsfotograaf is het fijn om het bruidspaar even te hebben gefotografeerd voordat het stel gaat trouwen. We maken dan samen een wandeling en maken leuke beelden.

Als fotogaaf geef ik graag tips over je houding en poses, maar  een spontaan moment komt dan vaak nadat we al een tijdje hebben gefotografeerd. Het is in begin altijd even af tasten en aan kijken, maar tegen het einde van de loveshoot is iedereen redelijk ontspannen.

Een loveshoot kan op elke locatie worden gedaan, vaak is een locatie waar jullie graag komen het leukst. Het strand is natuurlijk prachtig en geeft met mooi weer geweldige kleuren. Op zo’n locatie is elke fotoshoot altijd super gaaf om te doen. Ik ben altijd blij wanneer voor het strand gekozen wordt.

Dit geweldig stel gaat volgende maand trouwen en ik kijk enorm uit naar hun trouwreportage. Maar eerst de beelden van hun loveshoot.

wandeling op het strand van zandvoortwandeling op het strand van zandvoortwandeling op het strand van zandvoortwandeling op het strand van zandvoortwandeling op het strand van zandvoortwandeling op het strand van zandvoortwandeling op het strand van zandvoort

Volg mij op instagram