menuclose

Babyfotograaf Velserbroek

babyfotograaf velserbroekAls baby fotograaf kom ik vaak ook bij mensen aan huis, stel je bent nog niet goed te been na de bevalling of je hebt gewoon liever dat ik naar jullie toe kom, dan doe ik dit heel graag. Voor deze jonge man ben ik naar Velserbroek gereden. Wat een geweldige fototshoot was dit. Soms is het hard werken en veel geduld hebben met een pasgeboren baby en soms gaat het allemaal ook even wat makkelijker af. Zeker al een baby lekker slaapt en eigenlijk helemaal geen last heeft wat er allemaal om hem heen gebeurd. Waneer ze zo heerlijk slapen, dan heb je als newborn fotograaf net iets meer tijd en ruimte om wat meer verschillende poses uit te voeren. En dat is natuurlijk super gaaf. Deze jonge man heeft voorbeeldig geslapen 😀

babyfotograaf velserbroekbabyfotograaf velserbroekbabyfotograaf velserbroekbabyfotograaf velserbroekbabyfotograaf velserbroek

 

Voor meer informatie over newbornfotografie kunnen jullie hier terecht

Volg mij op instagram