menuclose

Newborn Baby fotografie Amstelveen

Elke baby is anders en elke baby reageert anders op een newborn fotoshoot. Daarom kan het lastig zijn om van te voren te bepalen welke beelden er gemaakt zullen worden. Als baby fotograaf kijk ik graag naar hoe een baby reageert op wat ik doe. Wanneer een baby heerlijk slaapt en nergens last van lijkt te hebben, dan kunnen er makkelijk meerdere poses worden uitgevoerd. We kunnen dan bijvoorbeeld gebruik maken van de zogenaamde “props” zoals een mandje. Of bijvoorbeeld nog extra foto’s maken met de ouders. Baby fotografie is vaak aanvoelen en af tasten wat er wel en niet kan.

Dit is Revi, maar liefst 10 dagen oud en heeft de meest schattige glimlach.

baby fotografie amstelveenbaby fotografie amstelveenbaby fotografie amstelveenbaby fotografie amstelveenbaby fotografie amstelveen

Meer informatie over een newborn fotoshoot

Volg mij op instagram